• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

11.10.2016

22:33

TANJA BOŠKOVIĆ O NATAŠI BEKVALAC: Ljubišin izbor za podelu uloga ne želim da komentarišem!

Showbiz

TANJA BOŠKOVIĆ O NATAŠI BEKVALAC: Ljubišin izbor za podelu uloga ne želim da komentarišem!

Podeli vest

Premijera mjuzikla "Tajna crne ruke" privukla je mnogo pažnje, a dodatno interesovanje bilo je zbog toga što se Nataša Bekvalac našla u ulozi Drage Mašin. Obzirom da je pre 33 godine glumila u toj predstavi, Tanja Bošković je oduševljena premijerom, ali izbor glumaca nije želela da komentariše

- Ja to neću komentarisati. Svaki reditelj ima svoje pravo da radi onako kako on smatra da treba. Ono što je reditelj hteo, u to nisam htela da zalazim. To je njegov put i način. Ne mešam se u sve. Mogu da govorim o glumi, u tome sam profesionalac, a ostalo… mogla bih sebe da nazovem amaterkom - rekla je Tanja za Blic.rs.

NATA POSLE DEBIJA U MJUZIKLU 'TAJNA CRNE RUKE': Ne pada mi na pamet da opet glumim!

Nataša se marljivo prirpemala za ulogu, te Tanju ne čudi što je dobijala aplauze i podršku sa svih strana.

Ona nije zamerila Nataši ni to što je imala puškice na ruci kao podsetnik ukoliko zaboravi na tekst.

Njoj nije bilo ni bitno kako će Ljubiša raspodeliti ostale uloge, jer je to, kako kaže, njegova stvar.

(FOTO) PAROLA SNAĐI SE! Nataša Bekvalac napravila PUŠKICE jer nije naučila tekst!

- Nisam se time bavila. Za to je odgovoran Ljubiša Ristić. Nemam ja pravo ni kao kolega ni kao učesnik da komentarišem bilo koga, ja mogu samo da budem srećna što sam u tome učestvovala i što sam se sa radošću setila i Ljube Tadića i svih tih fantastičnih ljudi sa kojima sam onda radila. To mi je bilo divno. Ove klince sam gledala sa velikom radošću i divila se njihovoj odvažnosti - rekla je Tanja.

(VIDEO) NATA KAO KRALJICA: Draga Mašin i ja smo samo žene koje iskaču iz svih kalupa, teško je nositi taj krst!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija