• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Badjuk

12.10.2016

22:38

JELENA TOMAŠEVIĆ OTVORENO O BRAKU SA BOSILJČIĆEM: Svađam se sa Ivanom jer...

Showbiz

JELENA TOMAŠEVIĆ OTVORENO O BRAKU SA BOSILJČIĆEM: Svađam se sa Ivanom jer...

Podeli vest

Jelena Tomašević kaže da se sa suprugom Ivanom Bosiljčićem prepire zbog klasičnih muško-ženskih problema, ali ističe da je njihova ljubav bez obzira na sve jaka i stamena

Pevačica Jelena Tomašević priznaje da se i ona, baš kao i sve žene, svađa sa svojim suprugom, poznatim glumcem Ivanom Bosiljčićem! Članica žirija "Pinkovih zvezdica" kaže da se najčešće sukobljavaju oko vožnje automobila, tačnije parkiranja.

Bez obzira na povremene trzavice, Jelena i Ivan imaju skladan brak, ćerkicu Ninu, kojoj su apsolutno posvećeni, i uspešne karijere.

Sele se u Moskvu
Imamo interni dogovor da se porodično preselimo u Moskvu ako se desi da Ivan zbog snimanja mora da boravi duži period u Rusiji

Oko čega se Ivan i vi najčešće prepirete?

- Oko toga zašto nikako ne mogu da naučim da se iz prve uparkiram u rikverc. Znači, klasični muško-ženski sukobi.

Čime vas je suprug osvojio?

- Ima dosta toga na spisku, ali morao je da se dobro potrudi.

Koliko ste se oboje promenili od trenutka kada ste počeli da se zabavljate?

- Ne previše. Čini mi se kao da je juče bilo kad smo krenuli da se zabavljamo. Vreme baš brzo leti.

 

Kako izgleda jedan običan dan u vašoj porodici?

 

- Kao i u svakoj drugoj običnoj porodici u Srbiji. Sve nam se vrti oko naše ćerkice. Ujutro se pripremamo za njen vrtić, posle imamo poslovne obaveze, a kada njih završimo, trudimo se da zajedno uživamo u našem malom porodičnom miru. Šetamo se, igramo se, smejemo, družimo sa drugom decom i njihovim roditeljima. Dese se i dani kad smo rastrzani na sve strane zbog posla, ali dobro se snalazimo u pronalaženju neke ravnoteže u svemu što nam se dešava.

Danas su na ceni skandali i laka zabava

Koliko je danas isplativa muzika kojom se vi bavite?
- Naše tržište je malo, nije lako napraviti karijeru, niti ostvariti uspeh. Ali za svakog ko vredi, ko ulaže trud, ko želi da uči, da napreduje, da radi na sebi, postoji prostor. Opet, danas su na ceni neke vrednosti koje meni baš i nisu bliske, laka zabava, skandali... Mediji sve više popunjavaju prostor tabloidnim temama, a mislim da mi nije mesto u nečem takvom.

Šta biste rekli na to da se vaša ćerka za koju godinu prijavi na neko pevačko takmičenje poput "Pinkovih zvezdica", u kome ocenjujete mališane?

- Prvo treba realno oceniti da li poseduje talenat i ima li potrebe za tim. Ako zaista bude ispunjavala sve uslove, podržala bih je u njenim željama.

Ko je stroži roditelj: Ivan ili vi?

- Tata voli da kaže da je strog, ali Nina je njegova ljubimica, pametna i vredna devojčica. Sa uživanjem gledam kako raste, kako upija svet oko sebe i postaje sve samostalnija. Ja sam tu da joj ljubavlju olakšam i da je razumem jer odrastanje nije nimalo lak "posao".

Ivan je, zbog posla, sve češće u Moskvi, kako se snalazite Nina i vi bez njega?

 

 

- Ivan je sa producentima iz Moskve napravio odličan plan posla, tako da se nije desilo da je previše odsutan. Svaki pet-šest dana je bio u Beogradu. Imamo interni dogovor da se svi preselimo u Moskvu ako se desi da zbog snimanja mora da boravi duži period u Rusiji. To bi bilo zanimljivo iskustvo.

Joksimoviću dugujem sve što sam postigla

Public

Pravite 25. oktobra solistički koncert u Centru "Sava". Možete li nam otkriti neki detalj?
- Detalja ima mnogo, nije mi lako da izaberem od čega bih počela. Trudila sam se da napravim takav repertoar da za svakog bude ponešto. Biće starih hitova, ali i pesama sa novog albuma. Produkcijom, ozvučenjem, svetlosnim efektima i svim što prati jedan ovakav događaj bavi se ekipa iz "Minakorda" i "Melos estrade". Zato sam sigurna da će ceo ambijent biti zaista fantastičan.
Pomaže li vam suprug Ivan u osmišljavanju programa?
- Ivan mi daje maksimalnu podršku, oboje smo uzbuđeni i puni pozitivne energije zbog koncerta, ali osmišljavanjem programa se bavim sa mojim stalnim saradnicima, kao i sa Željkom Joksimovićem. On je čovek kome mnogo dugujem za sve što sam ostvarila u karijeri. Željko mi daje mnoge vredne savete, dogovaramo se oko detalja, i zahvalna sam mu na vremenu i pomoći.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17