• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

13.10.2016

11:13

HOLIVUDSKE ZVEZDE PRIZNALE: Sekta nam je uzela dušu!

Showbiz

HOLIVUDSKE ZVEZDE PRIZNALE: Sekta nam je uzela dušu!

Podeli vest

Oni su danas bogati i slavni. Imaju fanove širom sveta kojima su idoli. Ali nije uvek bilo tako. Pre nego što su počeli da koračaju putem ka zvezdama, mnogi su preživeli pakao u sektama

Oni sada otvoreno govore o svom detinjstvu koje su obeležili zabrane, rigorozna pravila i bizarni rituali, naglašavajući da im tada život nije bio nimalo lak, a još teže im je bilo da pobegnu od svega. Za razliku od njih, ima i onih koji su i dan-danas pripadnici sekte poput Tom Kruza, koji često koristi svoja pojavljivanja da veliča Sajentološku crkvu, zbog koje je zapostavio ćerku Suri.

Anđelina Džoli: Silovali su me TOKOM rituala

Nedavno je otkriveno da je Anđelina Džoli sa 23 godine bila član Iluminata. Možda bi ovo i dalje bila tajna da nije isplivao tajni snimak nastao 1999. godine u kojem glumica govori o mukama kroz koje je prošla kao pripadnica sekte.- Tokom rituala Iluminata drugi članovi vas vezuju, siluju i muče. Ja sam ubila zmiju kao žrtvu i istetovirala je kao deo rituala. Ohrabrivala sam kolege da se pridruže Iluminatima jer se smatralo da će im to obezbediti put do vrha - pričala je glumica.

ŠADE MUDRO ĆUTI! Ćerka čuvene pevačice objavila da menja pol

Mišel Fajfer: Igrali su se mojim umom

Mišel Fajfer prisilno je bila član sekte breterijanizam, koja propagira uverenje da čovek može da živi bez hrane i vode:- To je bila igra mojim umom. Pričali smo s bivšim pripadnikom pokreta i on nam je opisao psihološku manipulaciju kroz koju je prošao. Tada sam shvatila da sam bila deo sekte.

AP PHOTO

Vinona Rajder: U kult ušla sa sedam godina

Vinona Rajder se kao sedmogodišnjakinja s porodicom preselila u komunu rejnbou u Kaliforniji. Oni su se zalagali za borbu protiv nasilja i jednakost među ljudima. U komuni su sa još sedam porodica proveli tri godine. Oni su pokušavali da budu nezavisni od spoljašnjeg sveta.

(VIDEO) BRUNO MARS 6. novembra nastupa na dodeli MTV nagrada

Glen Klous: Nije mi bilo lako da pobegnem

Glen Klous se u sedmoj godini priključila pokretu Moral Re-Armament u Švajcarskoj.- Drugi su mi diktirali kako moram da se ponašam i šta da mislim. Kad sam napunila 22 godine, otišla sam iz sekte, ali mi nije bilo lako. Sloboda je za mene bila nešto novo, nešto s čime u početku nisam znala da se nosim.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Riddick

pre 7 godina

Ganutljivo, rasplakaste me. Jadni li vi sektaši.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija