• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.10.2016

12:01

IMALA JE SAMO 34! Kiropraktičar kriv za smrt Plejbojeve zečice!

Showbiz

IMALA JE SAMO 34! Kiropraktičar kriv za smrt Plejbojeve zečice!

Podeli vest

Plejboj lepotica Kejti Mej preminula je u 34. godini nakon terapije kod kiropraktičara koji joj je, slučajno, povredio vratnu arteriju i prekinuo dotok krvi u mozak. Mej je bila samohrana majka sedmogodišnje Mije

 

Kejti je u februaru na jednom od snimanja u Los Anđelesu povredila vrat, ali pošto lekari nisu uspeli da joj pomognu, a bol nije popuštala, na kraju je odlučila da potraži pomoć kiropraktičara. Međutim, umesto pomoći, dobila je smrtnu presudu, piše TMZ. 

Prema izveštaju nakon autopsije koji je tek sada otkriven javnosti, neimenovani kiropraktičar je tokom tretmana oštetio vertebralnu arteriju, zbog čega joj je prekinut dotok krvi do mozga i ubrzo je preminula. 

Zaključeno je da je u pitanju nesrećan slučaj, ali nije poznato da li će kiropraktičaru biti oduzeta dozvola za rad. 

Nakon Kejtiene smrti, pokrenuta je GoFoundMe kampanja za prikupljanje pomoći njenoj ćerkici, a dosad je skupljeno više od 36 hiljada dolara. 

Kejti se u svojoj kratkoj karijeri našla na naslovnicama magazina Playboy i Sports Illustrated, uz oko dva miliona fanova na Instagramu i titulu "kraljice Snapchata".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija