• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

21.10.2016

15:26

(VIDEO) POBESNELA! Lejdi Gagu OPET uporedili sa DIVOM - sada je OSULA PALJBU!

Showbiz

(VIDEO) POBESNELA! Lejdi Gagu OPET uporedili sa DIVOM - sada je OSULA PALJBU!

Podeli vest

Lejdi Gaga, otkako se proslavila pesmom "Poker face", ne prestaje da iznenađuje što, u najmanju ruku, čudnim odevnim kombinacijama, što njenim oštrim jezikom

Ona je sa pop divom, Madonom, prvi put imala medijski rat 2012. godine, a čini se da ga je opet započela kada je izjavila da je talentovanija od nje.

Naime, kada je nedavno 30-godišnja pevačica gostovala na jednoj radio stanici, dok je promovisala svoj novi album "Džoana", vidno se iznervirala kada je voditelj uporedio sa Madonom. Ukazivanje sličnosti između ova dva, izuzetno uspešna, izvođača je bio odnos koje njih dve imaju sa svojim očevima.

 

 

A photo posted by Lady Gaga (@ladygaga) on Oct 17, 2016 at 1:53pm PDT

 

- Madona i ja se mnogo razlikujemo. Uopšte ne bih pravila te paralele između naših života. Nije mi namera da vređam, Madona je veoma dobra žena i imala je neverovatnu, veliku karijeru... najveći ženski pop izvođač svih vremena - odgovorila je Gaga.

Međutim, onda je razgovor krenuo u malo drugačijem pravcu, kada je izjavila da Madona nije talentovana kao ona:

- Ja sviram dosta instrumenata. Pišem sama svoju muziku. Provodim sate i sate u studiju. Ja sam producent i pisac. Ono što ja radim je potpuno drugačije. U mom radu postoji spontanost. Dopuštam sebi neuspeh. Ne plašim se svojih mana.

 

 

A photo posted by Madonna (@madonna) on Oct 6, 2016 at 1:54pm PDT

 

Izjavila je Lejdi Gaga i nastavila:

- Ne želim da budem upoređivana ni sa kim više, ja sam ono što jesam i ovo sam ja. Moja životna priča je moja, kao i što ti imaš tvoju.

Prva javna svađa između dve pevačice je eskalirala 2012. godine, kada je Madona optužila da je Gagina pesma "Born this way" zapravo ukradena verzija njene pesme "Express yourself". Čim je tekst izašao u strane medije, komentari su krenuli da pljušte, što od strane Gaginih fanova, što od strane Madoninih. Ovaj medijski rat se možda neće skoro završiti, a ni lepo.

Evo i kako izgleda deo atmosfere sa snimanja novog albuma "Džoana":

 

 

A video posted by Lady Gaga (@ladygaga) on Oct 19, 2016 at 11:22am PDT

Kao i njene trenutne muzičke sposobnosti:

 

A video posted by Lady Gaga (@ladygaga) on Oct 17, 2016 at 11:00am PDT

 

 

 

A video posted by Lady Gaga (@ladygaga) on Oct 17, 2016 at 1:07am PDT

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija