• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.10.2016

12:54

(FOTO) SAVRŠENA U 51! Pa, na koju foru, bre, Elizabet...?!

Showbiz

(FOTO) SAVRŠENA U 51! Pa, na koju foru, bre, Elizabet...?!

Podeli vest

Da li možete da poverujete da je ona u ŠESTOJ deceniji?

Elizabet Harli je poznata engleska glumica i model. Pored filmova u kojima je glumila, tokom 90-ih godina verovatno je bila najpoznatija zbog toga što se u to vreme zabavljala sa kolegom Hju Grantom.

Par je bio zajedno 13 godina i rastali su se 2000. godine. Mnogi navode da je skandal iz 1995. godine, kada je Hju uhvaćen sa prostitutkom, doprinelo krahu veze i da joj, od tog incidenta, nije bilo spasa. Kasnije je rodila dete drugom muškarcu, kome je Grant kum. Elizabet je važila za zavodnicu i u njenim dvadesetim, ali ono što je zaista impresivno je što, i u njenim pedesetim, ima telo na kome bi joj mnoge mlađe koleginice pozavidele.

Kada je na njenom Instagram profilu objavila fotografije u bikiniju, 51-godišnja glumica je pokazala da su za nju godine samo broj i da se zapravo skoro uopšte nije promenila.

Harlijeva je priznala da je za njen mladalački izgled najviše zaslužna genetika, ali je otkrila i da, mada joj nekada teško pada, trudi se da svaki dan vežba i hoda pola sata, a takođe se bavi jogom i pilatesom. Kada je reč o ishrani, strogo je sebi zabranila testeninu, sir, hleb i grickalice, a navodi da treba da se unosi što više tečnosti, odnosno vode tokom dana.

Za ovakav izgled u šestoj deceniji svakako vredi potruditi se:

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17