• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Palada

24.10.2016

19:42

BIVŠA ALBERTOVA SUPRUGA OTKRIVA: Nađa je i druga žena ostavila zbog batina!

Showbiz

BIVŠA ALBERTOVA SUPRUGA OTKRIVA: Nađa je i druga žena ostavila zbog batina!

Podeli vest

Jelena Nađ kaže da se po gradu priča da je Albert Nađ tukao i svoju sadašnju suprugu Mirnu i da je ona zbog toga odlučila da podnese zahtev za razvod braka

Jelena Nađ veruje da se njen bivši suprug Albert Nađ razvodi od druge žene Mirne zato što je i nju tukao i maltretirao. Ona kaže da je takav Albertov karakter i da će muškarac koji jedanput digne ruku na ženu uvek tući svoje partnerke.

JELENA NAĐ PROVOCIRA BIVŠEG SUPRUGA: Albert je sakrio milione! Neka se obesi ako je postao socijalni slučaj!

Mirna Nađ je potvrdila da je i ona ostavila bivšeg fudbalera, te da su podneli zahtev za razvod, ali je kao glavnog krivca za raspad svog braka označila Albertovu bivšu ženu. Jelena, sa druge strane, poručuje da su to budalaštine:

BIVŠU ŽENU ALBERTA NAĐA ZVALI U PAROVE: Porodična drama poznatog fudbalera stigla do rijalitija!

Dok sam trpela Albertove batine, psihoterapeut mi je rekao da će muškarac stalno da "grize" ako jednom udari ženu
Jelena Nađ

- Kada sam se ja razvodila, to niko nije znao, niti sam pravila medijski cirkus. Nisam ja krivac za raspad njihovog braka. Moj psihoterapeut mi je, dok sam trpela Albertove batine, rekao da će muškarac stalno da "grize" ako jednom udari ženu. Po gradu se priča i da je prema Mirni bio nasilan, ali ja to ne mogu sa sigurnošću da tvrdim da me ne bi opet etiketirali kao najcrnjeg skota. Nisam živela sa njima, ne znam zašto su se rastali, ali verujem da je to razlog - kaže za Informer Jelena Nađ. Ona ipak veruje da je njen bivši muž tukao i sadašnju suprugu, jer je to radio njoj, ali i devojci sa kojom je bio između dva braka:

BAŠ NEMA SREĆE! Alberta Nađa ostavila i druga žena?!

screenshot

- Nikada neću zaboraviti grozote koje sam pretrpela s njim. Istina je sve što sam o njegovim batinama i pokušaju silovanja ispričala, a znam i da je istina da je maltretirao devojku sa kojom je bio posle mene. Ona mi je doslovce sve ispričala, kako ju je tukao, zaključavao... Možda se Mirna spasla na vreme, a ne kao ja da godinama trpi to - poručuje bivša žena proslavljenog fudbalera.

JELENA NAĐ ALBERTOVIM SUZAMA NE VERUJE: Njegov drugi razvod je parada bede i kiča!

Mirna: Nisam mogla da podnesem psihičko maltretiranje

Mirna Nađ je potvrdila da se razvodi, ali je kao glavnog krivca označila Albertovu bivšu ženu Jelenu:
- Podneli smo zahtev za sporazumni razvod braka. Ne mogu više da trpim pritisak njegove bivše žene. Za mene je sve ono bilo psihičko maltretiranje. Napravila mi je pakao od života - rekla je Mirna medijima, naglasivši da još uvek voli Alberta.

Ona odbacuje Mirnine tvrdnje da joj je Albert ostavio nekretnine u vrednosti od milion evra.

- Nekretnine koje mi je ostavio vrede mnogo manje od cifre koju je Mirna pomenula. Ne znam kako je nije sramota da mene krivi za krah svog braka. Ako su se zbog moje ispovesti razišli, onda to nije bilo to. Ako je laž sve što sam rekla, zašto ih je onda laž toliko potresla - pita se Jelena Nađ.

Ona tvrdi da će Albert, kada se razvede od Mirne, i zvanično ostati bez prebijene pare:

- On je njoj prepisao stan koji je po sporazumu o našem razvodu trebalo da pripadne mojoj deci. Sada je zvanično ostao go kao pištolj. Pošto je pričao da je socijalni slučaj i da ga Mirna izdržava, baš se pitam od čega će sada da živi. Ja znam da on ima mnogo novca koji krije jer sam dvadeset godina bila upućena u sve njegove poslove. Ima taj para da mu sva deca budu lepo zbrinuta i da imaju lagodan život.


Možda će i od Mirne tražiti
da dokaže da je ćerka njegova

Jelena se nada da Mirna i njena ćerka Helena neće proći kroz pakao koji je ona prošla sa svojom naslednicom Janom:
- Moje ćerka Jana je bila ponižena i osporavana. Tata je za nju danas stranac. Tražio je DNK analizu da bi dokazao da je njegova. Nadam se da Mirna sa Helenom neće morati da prođe kroz sve to, da i nju neće osporavati, deca ništa nisu kriva.

 


 

 

 

 

 

 


(VIDEO) ŠOKANTNE TVRDNJE SANJE MARINKOVIĆ: Jelena Nađ mi je nudila pare da gostuje u mojoj emisiji!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lana Schwartz

pre 7 godina

E nije tacno! Mozda je tebe i maltretirao( mozda je nesto od toga sto trubis i istina) ali ovu drugu garantujem da nije.Ona prosto nije taj tip zene koja bi to dozvoljavala i podnosila.Jer ovu sadasnju zenu on ne izdrzava i njoj ne treba njegova \"lova\" ( ako je uopste ima) kao sto treba tebi i ne mora da trpi nista,a narocito nasilno ponasanje!Ne branim ga ni najmanje,kao zena sam najcesce na zenskoj strani,ali ima i zena parazita,metilja,lazljivih i kvarnih,i izgleda da je ova ex Nadj upravo jedna od takvih!

Citateljka informera

pre 7 godina

Boze sta tolike prepirke oko tog Nadja i njegove supruge ili bivse ili sadasnje? Ako je maltretirao i tuko u zatvor sa njim. Svaki dan neka nova tema o njima

Natasa

pre 7 godina

Zasto bi roditeljima bila obaveza da \"decu lepo zbrinu\"kako vi kazete,gospodjo?Treba da ih skoluju,obezbijede im pristojne uslove za to vrijeme i neka sami stvaraju.Samo kod nas se smatra da djeci treba ostaviti nesto.Ja mislim da im je dovoljno obrazovanje,a ostalo prema zasluzi ili u humanitarne svrhe.\n

blizanac

pre 7 godina

Šta si očekivala da ga prevariš sa celim klubom,uzmeš sve pare,otmeš decu i imovinu ,pa kad je sve presušilo za tebe onda ono on me je bio.Idi sramoto i prevarantu radi nešto i zaradi ,ono što znaš ako znaš.On je čovek imao zlatne noge i unovčio ih je,možda ih i ti imaš

JetSet

pre 7 godina

ova žena laže čim zine,jer: ne rađaš troje dece onom ko te maltretira od početka braka i tačka, a izgovori tipa"mislila sam da će se promeniti" su za malu decu, teško joj bilo rastati se od njegovih para a ne od njega i sada mi se gadi kad izjavi da joj treba 100.000 za pijacu!Eeeej, jesi li normalna imalo?

ddd

pre 7 godina

Samo ovo mogu da kazem: Jadna ta deca koja zive pored takve majke kao sto je Jelena Nadj.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija