• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.10.2016

21:48

ROKER KOJI JE UZDRMAO JAVNOST: Video sam kako princeza Dajana vara Čarlsa!

Showbiz

ROKER KOJI JE UZDRMAO JAVNOST: Video sam kako princeza Dajana vara Čarlsa!

Podeli vest

Ponosni otac petoro dece i autor brojnih megahitova Fil Kolins nije držao jezik za zubima - otkrio je najmračnije tajne sveta poznatih
hellomagazine.com/Lord Patrick Lichfield

Jedna od najvećih muzičkih legendi Fil Kolins (65) nedavno je objavio memoare pod nazivom "Još uvek nisam mrtav", koji su privukli mnogo pažnje svetskih medija.

U knjizi rokera koji je imao priliku da se druži s najvećim svetskim zvezdama u istoriji, može se naći mnogo zanimljivih detalja kako o njegovom životu, tako i o životima poznatih s kojima je provodio vreme. Ponosni otac petoro dece i autor brojnih megahitova nije držao jezik za zubima - otkrio je i najmračnije tajne sveta poznatih!

1. Prisustvovao je preljubi princeze Dajane

Početkom osamdesetih, Kolins je započeo druženje sa članovima britanske kraljevske porodice i imao važnu ulogu u humanitarnom fondu na čijem je čelu princ Čarls. Već devedesetih, on je bio važna figura u njihovim životima. Jednom prilikom je na ulici video automobil princeze Dajane, a kada je zavirio u njega, uočio je neočekivanu scenu: Ledi Di je bila bliska sa Džejmsom Hjuitom, za kojeg je kasnije utvrđeno da je pet godina bio u vezi s princezom! Nasmejana, Dajana je bezbrižno proćaskala s Filom...

2. Jedan od retkih koji je uvredio - britansku kraljicu!

Tokom proslave 40. rođendana princa Čarlsa, Kolins je, ne poznavajući protokol, napravio dve greške. Najpre je, umesto da sačeka da se kraljica obrati njemu, sam prišao Elizabeti Drugoj i predstavio joj se, a potom joj se obratio s "Vaša preuzvišenosti", umesto s "Vaše Visočanstvo".

Noć se, piše Fil Kolins, završila tako što je video kraljicu i princa Filipa kako đuskaju.

"To nije prizor koji bih ikada mogao da zaboravim", zaključio je Kolins.

3. Šer nije uvek s lakoćom dolazila do nastupa

Kada je 1985. godine na avionskom letu sedeo pored legendarne američke pevačice Šer, ona ga je molila da joj pomogne da dobije poziv za nastup na čuvenim dobrotvornim koncertima LiveAid.

Pomislio sam: 'Šta sam ja - j****i agent'?" piše roker.

AP PHOTO

4. Majkl Džekson nije bio čudak kakvog biste očekivali

Početkom devedesetih godina, Fil Kolins, njegova supruga Džil i ćerka Lili bili su gosti "kralja popa" Majkla Džeksona na čuvenom ranču "Nedođija". Kako roker piše, dočekalo ih je osoblje obučeno kao da radi u Diznilendu, a Džekson je bio ljubazan i prijateljski nastrojen.

"Nisam ni trepnuo okom kad je pozvao Lili i Džil da mu se pridruže u sobi s igračkama", istakao je Kolins.

On je istakao i kakav je utisak Džekson na njega ostavio.

"Majkl Džekson, iako očigledno nije kao ostali smrtnici, nije čudak kakvog biste očekivali", kaže Kolins. "Ovaj briljantni muzičar i fini momak morao je da živi neobičnim životom od svoje pete godine."

5. Nije krio ni svoje prevare

Kolins je priznao da je dva puta prevario Džil Tavelman. Štaviše, jednom je to učinio sa svojom simpatijom iz detinjstva:

"Nisam mislio o tome što su u blizini moja supruga, trogodišnja ćerka i tašta. Znam da to čini da zvučim kao površno kopile. Ali nisam takav. Ja sam odan."

6. Tavelmanova je ostavljena putem faksa

Ne samo što ju je preljubama povređivao tokom braka, nego joj je konačan udarac zadao na nezamisliv način.

"Najpouzdaniji i najbrži način da joj pismom javim sve bilo je da joj pošaljem faks. Tako da sam uradio baš to", rekao je Kolins. Međutim, tabloidi su se dokopali ovog faksa i nedeljama pisali o Filovoj surovosti.

APfoto

7. Adel ga je odbila

U oktobru 2013, Fil Kolins se obratio britanskoj pevačici Adel i ponudio joj da napiše pesmu za njen treći album.

"Ona je baš takva kakvom je zamišljate: druželjubiva, da ne pominjem koliko je slatka devojka iz severnog Londona, skromna je i nije dozvolila da na nju utiče to koliko je danas važan umetnik", piše Kolins. "Skuvao sam joj šolju čaja i pokušao da sakrijem koliko sam nervozan. Osećao sam se kao na audiciji."

Ona navodno nije želela da sarađuje s njim jer još uvek nije bila spremna, ali je mislila da je neverovatan.

8. Da bi njegova deca zavolela njegovu ljubavnicu, uporedio ju je s Diznijevom princezom

Kada je Kolinsova ćerka Lili upoznala njegovu ljubavnicu Overi, roker joj je objasnio novonastalu situaciju koristeći crtani film "Aladin".

"Rekao sam joj: 'Upoznao sam damu koja izgleda baš kao Jasmin iz 'Aladina' ", piše Kolins. "Otvorila je oči. 'Vau'! To je pomoglo da odmah uspostave vezu."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Da li je reč samo o demenciji?! Bajden traži dozvolu da govori, iako je on navodno predsednik! Pametnom sve jasno!
Zašto ovo Amerika dozvoljava

Da li je reč samo o demenciji?! Bajden traži dozvolu da govori, iako je on navodno predsednik! Pametnom sve jasno!

Kojim putem da hodam, gde se nalazimo, koja je ovo godina?! Ili, ko sedi pored mene u ovom intervjuu, gde je Džil da mi pomogne sa ovim, jeli neko ovde? (govori u svoju slušalicu dok čeka da mu vođe daju jednostavna uputstva)... Ovo su pitanja koja Bajden postavlja kad god daje intervjue ili završi čitanje sa telepromptera na govornici.

28.03.2024

17:10

Magazin

Džet set

Srbija