• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mirror.co.uk

31.10.2016

08:29

REKLA JE DA! Adel se (konačno) udaje za Sajmona Konekija!

Showbiz

REKLA JE DA! Adel se (konačno) udaje za Sajmona Konekija!

Podeli vest

Pevačica raskošnog vokala, Adel, izgovorila je sudbonosno "da" svom dugogodišnjem dečku i ocu svog deteta, Sajmonu Konekiju

 

Sajmon je zaprosio pevačicu posle pet godina veze kako su preneli britanski mediji.

- Rešili su da je sada pravo vreme za veliki korak napred. Nećete videti Adel da šeta sa ogromnim dijamantskim prstenom na ruci, to nije njihov stil. Ne žele veridbi da pridaju veliki značaj, ali su rešeni da uskoro stanu pred oltar - izjavio je izvor "Mirora" blizak paru.

 

Фотографија корисника @adele дана 22. Мај 2016. у 9:57 PDT

Adel i Sajmon otpočeli su romansu u leto 2011. godine, a već u oktobru naredne godine dobili sina Anđela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija