• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

31.10.2016

15:41

(FOTO) NAJGORA ANOREKSIJA! Glumica jedva hoda koliko je mršava!

Showbiz

(FOTO) NAJGORA ANOREKSIJA! Glumica jedva hoda koliko je mršava!

Podeli vest

Nekada jedna od najatraktivnijih plavuša, Tara Rid, bila je gošća na zabavi "Treats" magazina pre dva dana u Los Anđelesu. Povod je bio Dan veštica, a kostim koji je nosila Tara otkrio je da je njena mršavost postala ekstremna

Zapravo, njena mršavost je prešla svaku granicu. Mršavije od ovoga zaista ne postoji. Glumica koja će za nedelju dana napuniti 40 godina i koju je publika zavolela u filmovima "Cruel Intentions", "Urban Legend", nikako da se izbori sa zdravstvenim problemima koje je pre nekoliko godina izazvala liposukcija.

Bez grama viška tada, Tara je poželela da svoju vitku liniju učini još vitkijom. I sve je krenulo nizbrdo. Glumica je godinama postajala sve mršavija i mršavija. Prate je i glasine da boluje do anoreksije, koje ona uporno negira.

Fanovi govore Tari da se pod hitno ugoji. I u toj molbi više nije važan izgled već prvenstveno zdravlje koje ova kilaža ozbiljno ugrožava.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija