• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.11.2016

11:59

SNEŽANA DAKIĆ OTVORENO: Nemam dečka, zato nemam ni problema!

Showbiz

SNEŽANA DAKIĆ OTVORENO: Nemam dečka, zato nemam ni problema!

Podeli vest

Snežana Dakić, koja se razvela pre dve godine od Vladimira Mikića, tvrdi da se prolepšala otkad je solo

Voditeljka i kreatorka Snežana Dakić kaže da, otkad nema dečka, nema ni problema u životu! Ona se 2014. godine, posle devet godina zajedničkog života, razvela od biznismena Vladimira Mikića, sa kojim ima ćerku Lauru.

Snežana je otad imala jednu neuspešnu vezu, a sad uživa u solo životu i tvrdi da se čak prolepšala otkad nema muškarca.

Mnogo je žena koje su u braku sa muškarcem koji im se ne sviđa i kog ne vole, ali koji je u stanju da im pruži lagodan život
Snežana Dakić

- Nisam zaljubljena i nemam dečka. Kažu mi da zato izgledam ovako lepo. Ma nemam dečka, pa nemam ni problema. Ja sam uspešna samostalna žena. Ostvarena sam kao majka i kao profesionalac - smatra voditeljka.

Ona otkriva kakav bi to muškarac mogao da je obori s nogu u petoj deceniji života.

- Tražim nekog ko bi mi bio sličan. Morao bi da mi se fizički dopadne, ali i da mi prorade emocije. Takođe, trebalo bi i da ima konkretno zanimanje. Toliko je poznatih biznismena za koje ne znate čime se zaista bave - tvrdi voditeljka.

(FOTO) NAJBOLJE NOGE SRBIJE, A NE MOŽE DA NAĐE DEČKA: Muškarci BEŽE od nje!

Prodavaću haljine od 1.600 dinara

Public

Snežana će uskoro lansirati modnu kolekciju, a cene će, tvrdi, biti prihvatljive za sve.
- Moja kolekcija biće namenjena običnim ženama. Svakom ko živi od plate. Haljine će koštati od 1.600 do 5.000 dinara - kaže Dakićeva.

Snežana ne očekuje da joj jača polovina obezbedi lagodan život i priznaje da ne razume žene koje su sa nekim samo zbog para.

- Mnogo je žena koje su u braku sa muškarcem koji im se ne sviđa i kog ne vole. Nije im ni privlačan, ali je u stanju da im pruži lagodan život. Ne tražim nekog da mi skida zvezde s neba. Što bi rekli: širim se koliko sam dugačka, odnosno koliko sam u finansijskoj mogućnosti - priča Dakićeva.

Neobavezne veze ili one za jednu noć je, kaže, ne interesuju, kao ni muškarci koji su već zauzeti.

Današnji udvarači su ili dosadni ili okreću na priču o seksu, što je za mene drskost
Snežana Dakić

- Veza bez obaveza je u redu ako to oboje žele i ukoliko niko nije povređen. Mene ne bi ispunilo da se s nekim viđam dva puta nedeljno. Naravno, žena može sebi da dopusti neobaveznu vezu kad ima ostvaren život. Volela bih da sa budućim partnerom imam ozbiljan odnos. Takođe, ne zanimaju me zauzeti muškarci - priča Snežana.

Ona se osvrnula i na udvarače, za koje tvrdi da su u poslednje vreme ili neozbiljni ili napadni.

- Danas nema pravih udvarača, posebno ne kreativnih. Ili su dosadni, ili okreću na priču o seksu, što je za mene drskost - ističe Snežana.

FOTO) SNEŽANA DAKIĆ SVE IZAZOVNIJA Iznenadila vrelom fotkom u kupaćem kostimu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 7 godina

Што се тиче непостојања одговарајућих удварача у данашње време, то се на српском зове: кисело грожђе.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Magazin

Džet set

Srbija