• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Bulevar.b92.net/Informer.rs

03.11.2016

10:24

BONO VOKS proglašen "ženom godine" i nikome nije jasno o čemu se radi!

Showbiz

BONO VOKS proglašen "ženom godine" i nikome nije jasno o čemu se radi!

Podeli vest

Frontmen grupe U2 Bono Voks proglašen je "ženom godine“ od strane magazina "Glamur“ i svi su, razumljivo, pomalo zbunjeni

Čuveni pevač i rok ikona dobio je priznanje za rad u organizaciji „Poverty Is Sexist“ koja pomaže ugroženim ženama da vode normalan život i ostvare pravo na obrazovanje. 

Dok je primao nagradu izjavio je da nije siguran da li je zaslužuje: 

 - Siguran sam da je ne zaslužujem. Ali, zahvalan sam i smatram ovu nagradu šansom da kažem da je ravnopravnost polova nemoguća sve dok muškarci ne podrže žene -  istakao je. 

USRED TERORISTIČKOG NAPADA Bona Voksa policija spasla od smrti!

Ipak, ova nagrada je izazvala dosta konfuzije na internetu. Oglasio se i magazin „Glamur“ koji u tome ne vidi ništa čudno. 


 - Godinama pričamo da nominujemo nekog muškarca za ovu nagradu. Glupo je gledati na to kao samo na žensku stvar kada postoji mnogo poznatih muškaraca koji rade u korist žena i bore se za njihova prava, tako čineći sjajnu stvar. Neki muškarci to shvataju i Bono je jedan od njih -  rekla je urednica Sindi Liv.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija