• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

05.11.2016

15:46

OPERISANA SNEŽANA SAVIĆ: Hrabrila sam druge pacijente koji je tek trebalo da reše svoje probleme!

Showbiz

OPERISANA SNEŽANA SAVIĆ: Hrabrila sam druge pacijente koji je tek trebalo da reše svoje probleme!

Podeli vest

Popularna glumica Snežana Savić, koja je ostvarila zapažene uloge u domaćim hit serijama, objavila je da je nedavno imala operaciju koja je, na svu sreću, dobro prošla

Nakon postoperativnog perioda, glumica i pevačica vratila se svojim poslovnim obavezama.

- Krajem septembra laparoskopski mi je uklonjena cista sa jajnika koju smo već duže vreme, kako to lekari vole da kažu, držali pod kontrolom. Intervencija je izvedena u Ginekološko- akušerksoj klinici “Narodni front” i sve je prošlo u najboljem redu. Već narednog dana dobila sam optusno listu. Spakovana i našminkana, sedela sam u sobi i čekala da dođe doktor i kaže mi da mogu da idem kući - objasnila je pevačica koja je bila velika podrška ostalim pacijentkinjama.

- Hrabrila sam ostale pacijentkinje s kojima sam se upoznala koje je tek trebalo da rešavaju svoje zdrastvene probleme - rekla je pevačica, a nema sumnje da su njene tople reči i široki osmeh pomogli svima sa kojima je delila sobu u klinici.

(FOTO) PROGONJENA! Perverznjak maltretira slavnu srpsku glumicu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 7 godina

Eto sta znaci biti javna licnost!Cak i u njenim ozbiljnim godinama,kada jajnici ne vrse vise svoju funkciju,njoj se radi laparaskopska intervencija,a da je bila u pitanju obicna smrtnica,cak mnogo,mnogo mladja od Snezane,odmah bi joj sve odstranili.Sta reci?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija