• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

07.11.2016

12:24

OVAJ SCENARIO NI STIVEN KING NE BI NAPISAO! Životnu dramu poznatog glumca malo ko bi preživeo!

Showbiz

OVAJ SCENARIO NI STIVEN KING NE BI NAPISAO! Životnu dramu poznatog glumca malo ko bi preživeo!

Podeli vest

Popularni glumac Kelsi Gramer (61) koji se proslavio u serijama u kojima je publiku osvojio duhovitim likovima koje je tumačio, nije imao nimalo lak privatni život - porodične tragedije koje su se zaređale dovele su do toga da on postane zavistan od kokaina i alkohola, nakon čega je upao u depresiju

Već kad je imao dve godine lanac nesrećnih okolosti je pokrenut – tada su se njegovi roditelji razveli, pa su se on i sestra preselili kod dede po majci.

Sa 11 godina ostao je bez dede za kojeg je bio veoma vezan, a dve godine kasnije ubijen je i njegov otac, Frenk Gramer. On je posle razvoda osnovao porodicu, a ubica ga je ubio naočigled žene i dece, na pragu porodične kuće. Njegov ubica nije služio zatvorsku kaznu, nego je poslat na psihijatrijsko lečenje.

Ali to nije bio kraj nesrećama - sedam godina posle očeve smrti nastradala je i njegova sestra.

Karen Gramer brutalno je ubijena 1975. godine, kada je imala samo 18 godina. Nju su četvorica muškaraca otela ispred restorana u kom je radila dok je čekala dečka da dođe po nju. Strpali su je u automobil i odvezli do stana jednog od njih, gde su silovali nekoliko sati sa tkaninom preko glave, obećavajući je da će je posle svega odvesti kući.

To su i planirali da urade, ostavili su je na prakingu, ali je jedan od muškarac izvadio nož i izbo je nekoliko puta. Pre nego tšo je iskrvarila Karen je pokušala da potraži pomoć u obližnoj kući, ali nije uspela u toj nameri, pa ju je policija našla ispred vrata te kuće.

- Bio sam njen stariji brat, moja uloga je bila da je zaštitim, ali nisam uspeo u tome. To me je skoro uništilo - rekao je glumac koji je u vreme njenog ubistva bio student prestižnog Džulijarda, dok je ona radila u Koloradu.

Pet godina posle sestre izgubio je i dva brata po ocu. Njih dvojica su 1980. godine poginula dok su plivala u moru. Starijeg brata je napala ajkula, a malđi je pokušao da ga spasi, pa je i on izgubio život u borbi sa morskom nemani.

Na sve to, i Kelisjev blizak prijatelj i producent serije “Frejžer” Dejvid Engel poginuo je 11. septembra 2001. godine jer je bio u avionu koji je udario u zgradu Svetskog trgovačkog centra.

Ove tragedije uticale su na to da se on propije i postane zavistan od kokaina, zbog čega je završio i u zatvoru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija