• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Net.hr

08.11.2016

12:22

SKANDALI I PERVERZIJE! Najčudniji holivudski par je u stabilnom braku već 23 godine!

Showbiz

SKANDALI I PERVERZIJE! Najčudniji holivudski par je u stabilnom braku već 23 godine!

Podeli vest

Nijedan brak u Holivudu ne može se smatrati ”normalnim”, s obzirom na ogromnu pažnju javnosti, ali jedan se izdvojio po brojnim kontroverzama

Bračni život Džona Travolte i Keli Preston smatra se za najčudniji u Holivudu. Američki tabloid ”Star” objavio je niz bizarnih priča o poznatom paru koje su otkrili njihovi prijatelji. Travolta i Keli život su posvetili sajetnologiji i ona im je važan deo života. Prijatelji Džona i Keli otkrili su da oni imaju veoma zanimljive seksualne fantazije. Travoltina supruga se često hvali onim što rade u krevetu.

 - Džon obožava da upražnjava seks s Keli kad je ona kostimirana kao stjuardesu, a on kao pilot. Zahteva da ga zove "kapetane" otkrio je izvor.

TRAVOLTA OPET U CENTRU GEJ SKANDALA: Zadovoljavao sam ga, nije se bunio!

TRAVOLTA O SMRTI SINA: Zauvek ću biti zahvalan sajentologiji što mi je pružila podršku

Kad je imao 22 godine Travolta je bio vezi sa 20 godina starijom koleginicom. Istovremeno, Keli je bila u vezi sa Čarlijem Šinom, ali ga je ostavila, pošto ju je slučano upucao u ruku.

Džon je nekoliko puta bio u centru gej skandala u raznim tabloidima širom sveta. Neimenovani fizioterapeut otpužio je Travoltu da mu je nudio novac u zamenu za seks, a onda je objavljena fotografija na kojoj se ljubi sa obezbeđenjem. Godinama postoji trač u Holivudu da je Džon već tri decenije u vezi sa glumcem Tomom Kruzom.

Svako pojavljivanje para u javnosti obično bude propraćeno podsmehom jer mnogi smatraju da je Keli samo paravan za Travoltinu homoseksualnost, iako su u braku već 23 godine i imaju dvoje dece. Njihov najstariji sin Džet je preminuo 2009. godine.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17