• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

08.11.2016

18:29

PRINC PRIZNAO VEZU SA SEKSI GLUMICOM! Evo zbog čega je Hari zabrinut za Megan!

Showbiz

PRINC PRIZNAO VEZU SA SEKSI GLUMICOM! Evo zbog čega je Hari zabrinut za Megan!

Podeli vest

Služba za odnose sa medijima princa Harija poslala je saopštenje u kom potvrđuje da se on brine za glumicu Megan Markl

Vest da je princ Hari u vezi sa američkom glumicom Megan Markl podigla je mnogo prašine, a paparaci od tada nisu prestali da ih prate u stopu.

Iako se dugo trudio da ne daje komentare o vezi sa Megan, princ Hari rešio je da se oglasi.

U saopštenju, koje je objavila Palata Kensington, potvrđuje se da su princ i glumica nekoliko meseci u vezi, ali su i oštro kritikovani mediji koji su počeli da blate prinčevu izabranicu.

(HOTO FOTO) Nova cica princa Harija NIJE NEVINAŠCE! A bila je i udata...

Princ Hari je vrlo zabrinut zbog Megan Markl pogotovu jer se boji da je nemoćan da je zaštiti od medija koji žele da joj naude neistinitim pričama – navodi se u saopštenju.

Navedeno je i da palata nije ranije želela da reaguje na brojne neistinite priče, ali da su tekstovi koji su objavljeni tokom prošle nedelje prešli granicu.

Takođe, u saopštenju piše i da je Hari i te kako svestan pažnje koju privlači, kao i da zna da je njegov privatan život interesantan mnogima.

Princ nije srećan što je tako, ali je oduvek pokušavao da sa medijima razvije korektan odnos i skrene im pažnju na svoj rad. Seksistički i rasističku natpisi o Megan, objavljeni u proteklih nekoliko dana, prevršili su svaku meru. Ovo nije igra, ovo je pravi život, prinčev i njen – stoji u saopštenju.

Princ Hari rešio je da reaguje i zamolio da se objavi ovo saopštenje, s obzirom na to da smatra da Meganina i njegova budućnost može biti uništena.

On je svestan da je ovakvo saopštenje nesvakidašnje, ali se nada da postoje dobri ljudi koji će razumeti zašto mora da govori o svojoj vezi na ovakav način – navodi se u saopštenju Palate Kensington.

Par se upoznao tokom leta u Torontu, a izvor blizak plemiću rekao je da je, iako su kratko zajedno, on potpuno “ošamućen” atraktivnom glumicom.

Princ Hari se trudi da svim silama sakrije njihovu vezu od očiju javnosti, ali ne može da sakrije koliko uživa u njenom društvu, kao i da postoji obostrana hemija – rekao je nedavno izvor blizak paru.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija