• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

11.11.2016

12:13

KAKAV ŠOK! Razvode se Šakira i Pike, evo ko je VARAO!

Showbiz

KAKAV ŠOK! Razvode se Šakira i Pike, evo ko je VARAO!

Podeli vest

Kao grom iz vedrog neba odjeknula je vest koju su objavili španski mediji, da se navodno rastaju Šakira i fudbaler Barselone Žerar Pike, koji šest godina žive u vanbračnoj zajednici

Glasine o navodnom razvodu su počele da se šire kada je Šakira iznenada otkazala nekoliko planiranih nastupa i to, kako je zvanično objavljeno – ličnih razloga. Potom su najvatreniji fanovi poznatog para konstatovali da se njih dvoje već duže vreme nisu pojavili zajedno u javnosti, kao i da pevačica više ne objavljuje zajedničke slike sa mužem…

Međutim, najveći šok predstavlja činjenica da je Šakira navodno tražila razvod jer ju je Pike varao! Na to su se nadovezale spekulacije da je to bila kap koja je prelila čašu, jer kolumbijska zvezda se godinama žalila najbližim prijateljima, da više ne može da trpi Džerarovu ljubomoru i njegovu želju da kontroliše njen život…

(FOTO) ŠAKIRA STIŽE U BEOGRAD? Pevačica zbunila fanove

Koliko ima istine u ovim tračevima, videćemo uskoro, ali očigledno je da se nešto događa u vezi Šakire i Džerara, koji su za mnoge bili oličenje ljubavi i sreće.

Da podsetimo, njih dvoje su se upoznali 2010. i imaju dva sina, Milana i Sašu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovica

pre 7 godina

Žena spavala sa realno boljim frajerom! E sad što je Ronaldo lošiji kao čovek mislim da kod nje nije imalo nekog naročitog uticaja...

Stefke

pre 7 godina

Eeee Ronaldo, realno i tvoja je zena premija za tebe, ali si ti skroz cool lik kada ona zaskoci Pikea. Mozes slobodno da vidis sa Ronaldom da izmenjate partnere, realno mozda si i ti po njegovom ukusu. A Sakira i Pike ce vec do tada da se snadju sa trecim detetom.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija