• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

12.11.2016

18:40

ĆAZIM SE NAMERAČIO NA LEKINU BIVŠU: Oženiću se Ninom čim se razvede!

Showbiz

ĆAZIM SE NAMERAČIO NA LEKINU BIVŠU: Oženiću se Ninom čim se razvede!

Podeli vest

Otkako su Nina i Branislav Lečić saopštili da se razvode, na površinu polako isplivavaju detalji njihovih sukoba

Jedan od njih je i kontroverzni albanski biznismen Ćazim Osmani, koji je dosta uticao da se voditeljka i glumac rastanu posle šest godina braka.

Sve je počelo Nininim odlaskom u Feliksov hotel “Grand palaco” u Poreču, sa čim se Leka nije složio.

- Nina je s drugaricama nekoliko dana letovala kod Ćazima. Branislavu se nije dopao njen boravak tamo jer je upoznat s tim da je Ćazim veliki zavodnik i švaler. Plašio se da Osmani ne baci oko na njegovu ženu, zbog čega je bio mnogo ljubomoran - kaže naš izvor.

LEKA BIO ŠIROKE RUKE: Evo šta Nini ostaje nakon razvoda!

Živećemo u Slobinoj vili

Ćazim je obećao je da će kupiti kuću pokojnog Slobodana Miloševića ukoliko Nina Lečić pristane da bude s njim u vezi.
- Ako budem s tom lepoticom, ja istog trenutka dolazim u Beograd da kupim kuću Slobinu vilu na Dedinju, u kojoj ćemo nas dvoje zajedno živeti. Onaj stan u kom je ona trenutno može slobodno da ostavi mužu jer glumcima ni ne treba više od malog stana - našalio se Ćazim.

Kad smo pozvali kontroverznog biznismena i zavodnika srpskih pevačica za komentar, on je potvrdio naša saznanja.

- Znam Ninu. Upoznali smo se kad je poslom bila kod mene u hotelu. Odmah sam je spazio i prišao sam joj da se upoznamo. Malo smo neobavezno proćaskali i zaista sam stekao utisak da je jedna fina i normalna devojka. Najlepša je od svih žena s televizije. Uh, kakva je! Ali Branislav Lečić zaista nema razloga za ljubomoru jer između nas dvoje baš ništa nije bilo - rekao nam je Ćazim, koji se šokirao kad smo mu saopštili da se lepa Nina razvodi.

- Ma, vi mene zezate?! Ozbiljno se razvodi? Ne znam šta da kažem. Nadam se da će joj razvod proći mirno, a kad zvanično ponovo bude slobodna, odmah mi javite. Ja ću se oženiti njom - rekao je Osmani.

Voditeljaka nije želela da daje izjave.

LEČIĆ PROGOVORIO O RAZVODU: Svesni smo da nas očekuje medijski haos, ali Nina i ja znamo prave razloge!

I RASTA BIO LJUBOMORAN ZBOG ĆAZIMA

Žarko Radovančev

Ćazim Osmani letos je angažovao bivšu ljubavnicu Anu Nikolić za nastup u svom hotelu, ali je neplanirano morao da pozove i njenog tadašnjeg dečka Stefana Rastu Đurića, koji nije hteo da je pusti samu kod Osmanija!

Interesantno je to što su se Ana i Rasta venčali baš na dan kad su imali koncert kod Ćazima u Poreču. Biznismen je pevačicu lično dočekao i čestitao joj venčanje, a za prvu bračnu noć ih je častio najskupljim apartmanom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zivko

pre 7 godina

Glupi Sipac moze da duva u k.ru. Leka je za njega Marlon Brando iz momackih dana.

Duvac

pre 7 godina

Duvao ga ne duvao uglavnom ovaj preora celu estradu uzduz i popreko,nemoj tako cazime ostavi malo i za druge.

senad

pre 7 godina

Mozda je glup ali on vi ispegla pola estrade pa sigurno i zenu Marlon Branda.

Zivko

pre 7 godina

Da,da... On je bajazit,a ona Olivera posle boja na Kosovu.hahaha

DS

pre 7 godina

Veliki Njegos je bio veliki strucnjak i za zenska srca i davno je izgovorio misao koja je i danas aktuelna i koja govori o karakteru zena na planeti Zemlji "Cud je zenska smijesna rabota,hiljadu ce promijeniti vjera dok ne nadje sto joj srcu drago"..

miki delija

pre 7 godina

srbijo ima li te vise sponzorusa ostaje to sto i jeste

Nik Sloter

pre 7 godina

Sacuvaj Boze! Pa Nina deluje kao dama, ne bi valjda pogledala ovog Sosona...

zemunac

pre 7 godina

Jeb.... srbiju i njene službe kad se ovaj Šipac kreće po srbiji ko po svojoj kući. Nek ode neko naš da tako se ku.... po kosovu. U moje vreme se znalo kako bi završio ćazim u PRAŠINI.

miki delija

pre 7 godina

i ja deda kada se penzionisem i dodjem dole ako bohg da sa 2000 eura mesecno nece me nijedna pitati dali sam lep ili sam to sto jesam bitna je lova danas na zalost svim takvim bih samo jedno porucio nemojte da vas pita starost i proslost sta ste radile u mladosti nemoj da vam evri postanu gorki zauvek i da se same sebe stidite

i tako to

pre 7 godina

I tako Srbin sa Kosova lepo oženi "ovo",što je Ćazim hefto dok mu nije dosadila.Onda ju je udo za Krastu i dao im da "prvu bračnu noć" provedu u njegovom najboljem apartmanu.Aauuu

Milan

pre 7 godina

Sve biva u svoje vreme, a Leka joj nista ne moze, osim ako ne umislja.

pepsi

pre 7 godina

nije mi najjasnije sta se desava u regionu ima dosta bogatih ljudi od krimosa do  biznismena i Cazim. Od svih njih jedino je kod njega red za ulazak u spavacu sobu i ja ne znam da ima i jedna aktuelna zvezda u usponu a da bar neko nije istu povezao sa Cazimom. Ne moze se nastupit ni u seoskoj kafani ako se nije prije gostovalo kod Cazima\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija