• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

15.11.2016

13:48

(FOTO) PREKRIVENA SAMO SUNČEVIM ZRACIMA! Mankenka se skinula gola, pa poručila šta misli o Trampu!

Showbiz

(FOTO) PREKRIVENA SAMO SUNČEVIM ZRACIMA! Mankenka se skinula gola, pa poručila šta misli o Trampu!

Podeli vest

Manekenka Emili Ratajkovski počastila je svoje fanove još jednom obnaženom fotkom

Naime, na njenom profilu na Instagramu dodala je još jednu golišavu fotografiju. Ona je nastala dok je manekenka bila na moru.

Emili je grudi prekrila rukama, dok joj telo prekrivaju samo Sunčevi zraci koji su se probili kroz roletne. Malo ko je mogao da ostane ravnodušan na takvu figuru i guzu.

(FOTO) SHVATILI SMO, NE NOSIŠ GAĆICE! Manekenka voli promaju TAMO DOLE!

Inače, manekenka je jedna od mnogih javnih ličnosti koje nisu podržale Trampa, novoizabranog predsednika SAD-a, pa je i o tome dala svoj sud.

BIRAJTE! Koja od ovih lepotica bi bila najbolja NOVA BOND DEVOJKA?!

(FOTO) NAJBOLJA JE KAD JE GOLA! Kad Emili časti, SVE SE DIŽE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija