• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. J.

19.11.2016

21:34

ISIDORA BJELICA OTVORILA DUŠU: Gaga me je savetovao da ne pričam o raku!

Showbiz

ISIDORA BJELICA OTVORILA DUŠU: Gaga me je savetovao da ne pričam o raku!

Podeli vest

Književnica Isidora Bjelica, koja se godinama bori sa rakom, otkrila je da ju je pokojni glumac Dragan Nikolić savetovao da ne priča o svojoj bolesti

Gaga je preminuo u martu ove godine, a spisateljici je kazao da Balkan neće razumeti njene muke.

- Gaga mi je rekao: "Grešiš, Isidora, što pričaš o raku, ovo je Balkan. Ovde ljudi s razlogom kriju svoje bolesti." Sad mi je žao što sam izašla javno s tim, što sam ubrzala svoju smrt. Sad mi govore da crknem, da sam krava, da lažem da sam bolesna. A meni su plenili stvari, pola kuće mi je u zalagaonici, isključivali su nam struju tokom mojih terapija - ispričala je Bjelica u emisiji "150 minuta" na TV Prva.

ISIDORA BJELICA OČAJNA ZBOG DECE: Ne znam kako da ih zaštitim, Vili se razbolela, Lav je napadnut!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Teodor

pre 7 godina

Zanimljivo je da I. Bjelica pominje Dragana Nikolića, i tako, okolo-naokolo, navodi publiku da pogodi ko se krije iza incijala ženske osobe koja joj je pretila. Baš lukavo.

Mare

pre 7 godina

Bolje da ćuti i ne pojavljuje se u medijima. Bolest, kijanje, prikupljanje pomoći za lečenje, a deca u privatnim školama. Ona je jedna nemoralna osoba.

goran Holland

pre 7 godina

Za bolset njenu necu da se kazcim.Ne zelim joj nista lose..imala ne imala njena stvar.Ali ono sto me jak razocaralo kos Bjelice je njena oholost,bahatost i neosecajnost.Javio sma joj se direktno na mail posle kako kaze uspesnog izlecenja jer sma imao jako dobru kucnu prijateljicu koja je obolela od kancera.Pitao sam i zamolio da mi odgovori na to kako i kome da se obratimo samo za ime i adresu i kako da postupamo i pomognemo jadnoj zeni...do dana danasnjeg se nije usudila da odgovori.Preko siroj javnosti jako poznatog prijatelja usppeli slmo i do direktne elektronske adrese da dodjemo ni na to nisam imao odgovor...a onda smo za test njenih ljudskih sposobnosti poslali mail na istu adresu sa razlicitim sadrzajem hvaleci nju i njen rad...knjige itd...dobili smo odgovor i to posle 2 sata. Nasa prijateljica je preminula pre 5 meseci a da nista nisam ni cuo ni video od Bjelice i njenog ''posvecivanja'' drugima da pobede i prebrode istu bolest.Zato od mene imate samo prerkor,gadjenje...i iskreno posle svega ne bih bio iznenadjenjen da ste bar nesto slagali da bi se promovisali!

veselin022

pre 7 godina

Gorane, potpuno ste oslikali negativnu oholost vajne književnice Isidore. Muka me uhvati kad je vidim na neprimerenim nepristojnim nakinđurenim TV emisijama. U njoj nevidim nikakvu ljudsku vrlinu, a svoju bolest zloupotrebljava u neprimerene promocoije.

sneza

pre 7 godina

i ja sam onkoloski pacijent,to cu biti dok god zovim,i ja zivim na brdovitom Balkanu, i pricam o svom iskustvu pa me  ne proziva zbog toga, i ja sam prosla pakao zvani hemoteraija ali sve svoje racune uredno placam i niko mi ne iskljucuje struju niti mi dolaze izvrsitelji na vrata, zato gosodjo postoji ona izreka sveca prema troparu, a ne na maldive pa onda suze sto nemas za kavijar \n

milann

pre 7 godina

Zena bez stida i empatije za bilo koga. Samopromocija uz zloupotrebu najtananijih ljudski osecanja, naravno ne uspeva. To je "smerna vernica" koja je"osvestavala" publiku u studiju Pink TV, uz sprdanje naravno. Na sve spremna da bi sebe ugurala u medije.

Lagodan zivot

pre 7 godina

Ova zena otvara dusu stalno.Da li ima iko u Srbiji problema sem nje.Da li imaju problema Srbi u Hrvatskoj,Srbi u KiM? Ipak mi ih je sviju zao u porodici jer su pokondirene tikve,slike igraju golf. Zanimljivo je da je u avgustu mesecu stavili da traze sto hiljada dolara na go fund me,kao pomoc.Kako su prosli ne znam. Da li Srbi mogu da skupe pomoc da ide na Hawai?Mozda bi joj godilo.

Zmija

pre 7 godina

Ne znam da li je pokojni Dragan Nikolic to rekao.Da nisi Isidora kukala ne bi ti se skupljala pomoc.Tako ne spominji mrtvoga coveka. Da dodam,tvoj osmeh je kao kada se izrugujes,.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija