• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Bulevar.b92.net/Informer.rs

20.11.2016

11:09

ĆERKA POKOJNOG GLUMCA: Živela sam kao konj, pasla travu i nosila uzde, a otac me je podržavao u tome!

Showbiz

ĆERKA POKOJNOG GLUMCA: Živela sam kao konj, pasla travu i nosila uzde, a otac me je podržavao u tome!

Podeli vest

Kejt Havord, ćerka pokojnog glumca Konrada Filipsa poznatog po ulozi Vilijama Tela tvrdi da je od svoje šeste do 13. godine živela kao konj

Četrdesetsedmogodišnja Kejt radi kao terapeutkinja, a tvrdi da je kao dete volela da se pretvara da je konj, pa je nosila uzde, galopirala i jela travu. 

Odrasla je na farmi u Škotskoj gde je mogla da trči koliko je želela a, kako kaže, duh konja ušao je u nju kada je pobedila u školskoj trci na sve četiri. 

- Bilo je kao da je duh konja ušao u mene, osećala sam se slobodno i snažno, a euforiju je pojačala pobeda na trci. Od tada sam svaku priliku iskoristila da se pretvaram da sam konj - ispričala je i dodala da danas shvata da je to bio dečiji način nošenja sa stresom. 

I njena mlađa sestra se kasnije pretvarala da je njoj, a zajedno su smislile 32 konjske osobine kojima su dale imena. 

- Galopirala sam komšijinim prilazom kada je otac došao do mene i rekao mi svojim glumačkim glasom ’Dođe vreme, draga moja, kad svaka mlada dama mora da odloži svoje potkovice’ - ispričala je. 

Kaže da joj se tada završilo detinjstvo, a danas veruje da je glumeći konja bežala od stvarnosti u kojoj je otac zbog uloga mesecima odsustvovao od kuće, a potom se i razboleo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija