• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

22.11.2016

15:53

MILENA DRAVIĆ PRVI PUT O GAGINOJ SMRTI: Hvala porodici i prijateljima koji su bili uz mene kad je bilo najteže!

Showbiz

MILENA DRAVIĆ PRVI PUT O GAGINOJ SMRTI: Hvala porodici i prijateljima koji su bili uz mene kad je bilo najteže!

Podeli vest

Milena Dravić ne govori često u javnosti, pogotovo od kako joj je pogoršano zdravstveno stanje i nakon smrti njenog supruga Dragana Nikolića

Legendarna glumica ipak je rešila da se oglasi i to iz svog doma i otkrije kako se trenutno oseća.

- Ne bih mnogo o tome govorila, neka to ostane iza mene. Da vam budem najiskrenija, tako mi najviše odgovara, jer su mediji o mom zdravstvenom stanju mnogo pisali... Jesam li bolje, ne znam ni sama, videćemo - priča Dravićeva.

ČESTITAMO! Milena Dravić dobitnica nagrade Dobričin prsten!

Glumica je pozitivna pored svega što joj se desilo u poslednje vreme.

- Nikad čovek ne zna šta ga u životu može snaći. Šta da radim, šta drugo čoveku preostaje nego da se nada? Porodica je bila uz mene kad mi je bilo najteže i, naravno, moji prijatelji i hvala im na tome - iskrena je Milena.

Nakon smrti Dragana Nikolića, njenog supruga, 11. marta 2016. godine, Milena je smogla hrabrosti i vratila se glumačkoj karijeri. Prva uloga koju je dobila bila je u seriji ''Komšije'' u kojoj igra sa Mimom Karadžićem.

MILENA DRAVIĆ O LOŠEM ZDRAVSTVENOM STANJU: Onako sam kako moram!

- Sve što mogu da kažem je da ću nastaviti da snimam kada ozdravim - rekla je Milena.

Dragan Nikolić i Milena Dravić upoznali su se 1969. godine na snimanju filma ''Horoskop'', međutim retko kad su snimali zajedno, a glumica smatra da je to bila dobra odluka.

- To je splet okolnosti. I u pozorištu smo samo u nekoliko projekata radili zajedno. Nekako je svako imao svoju karijeru. Možda je tako i bolje. Možda bismo i dosadili jedno drugom da smo, kao bračni par, igrali non-stop. To ne bismo ni mi podneli, a ne bi ni publika. Prema tome, sada, kada se svode računi, vidi se da je sve moralo tako biti. Tako je bilo predodređeno - kaže ona.

MILENA OTKAZALA SVE ULOGE! Posle Gagine smrti bori se sa zdravljem i stalno je pod lekarskim nadzorom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija