• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.11.2016

22:02

HRABRO Pevačica pozirala gola i otkriva ožiljke od duple mastektomije!

Showbiz

HRABRO Pevačica pozirala gola i otkriva ožiljke od duple mastektomije!

Podeli vest

Slavna američka pevačica Anastasija odlučila je da ispozira potpuno naga i po prvi put pokaže ožiljke od mastektomije koji su rezultat njene dugogodišnje borbe sa rakom dojke

U intervjuu za magazin „Fault“ Anastasija je pričala o svojoj odluci da uradi duplu mastektomiju nakon prve bitke sa rakom dojke 2003. godine, a zatim joj se ova opaka bolest opet vratila 2013. godine.

 

Kao deo rekonstruktivne operacije, uklonjeni su joj određeni mišići sa leđa i premešteni napred kako bi ponovo izgradili njene grudi, pa je na tako i dobila ožiljke na leđima i grudima.

 

A photo posted by FAULT Magazine (@fault_magazine) on Nov 22, 2016 at 3:54am PST

Sada je konačno odlučila da skine sve sa sebe i otkrije svoje telo pred svetom.

- Jako sam nervozna što će ljudi videti moje ožiljke, ali želim da slobodno idem na plažu, a da prve fotografije mog tela ne budu one koje ja nisam odobrila – objašnjava ona.

 

A photo posted by Anastacia (@anastaciamusic) on Nov 22, 2016 at 2:07am PST

- Paparaci bi mogli da me slikaju u lošoj pozi i kažu da su to strije ili salo, ali to me ne plaši jer znam da su ovi ožiljci sada deo mene i želim da ja budem ta koja ih je otkrila. Da su to uradili paparaci, bio bi me stid, a na ovaj način se osećam moćno – rekla je Anastasija i priznala da joj je bilo jako teško da se pomiri sa ožiljcima, a učešće u šouu „Strictly Come Dancing“ pomogao joj je da vrati samopouzdanje.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija