• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Bulevar.b92.net/Informer.rs

23.11.2016

21:51

(FOTO) JA BIH RADIJE GOLA! Glumica pozirala obnažena kako bi skrenula pažnju javnosti na gorući problem!

Showbiz

(FOTO) JA BIH RADIJE GOLA! Glumica pozirala obnažena kako bi skrenula pažnju javnosti na gorući problem!

Podeli vest

Glumica Ališa Silverston je dugi niz godina ambasador društva za zaštitu životinja PETA. Ona je dokazala da je spremna na sve kako bi zaštitila životinje, pa čak i da pozira gola

Ališa je ovaj put potpuno naga pozirala kako bi skrenula pažnju javnosti da bi trebalo da izbegavaju i odeću napravljenu od vune, jer je i šišanje ovaca jedan vid zlostavljanja životinja.

Mnogi se uglavnom pitaju šta nije u redu sa vunom jer se ovce ne ubijaju već samo šišaju? Međutim, to je zastrašujući proces kroz koji jadne životinje prolaze.

Ljudi koji to rade šišaju ih kao na traci, a tokom procesa odsecanja vune ozbiljno povređuju životinje i nije ih briga jer one za njih predstavljaju samo objekat, što možete i videti na ovom zastrašujućem snimku.

- Ja bih radije bila gola nego nosila vunu - izjavila je Ališa i dodala:

- Nosite svoju kožu, neka se životinje drže svoje. 



Tim povodom ona je pozirala naga sa plastčnom glavom od ovce koju drži u ruci u prvom planu za potrebe organizacije PETA. 

Umesto da nosi vunene džempere, kape i šalove ove zime, Ališa predlaže bojkotovanje vune i opredeljuje se za veganske - prijatne tkanine ili, jednostavno, hoda gola.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Овце служе за .. - "шишање", А "гуске"... - за сликање...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija