• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

25.11.2016

20:37

DŽAJA POSTAJE DEDA! Starija ćerka legendarnog fudbalera trudna!

Showbiz

DŽAJA POSTAJE DEDA! Starija ćerka legendarnog fudbalera trudna!

Podeli vest

Naslednica Dragana Džajića Sanja nedavno otišla na trudničko bolovanje jer je u drugom stanju

Proslavljeni sportista Dragan Džajić uskoro postaje deda! Njegova starija ćerka Sanja nedavno je saznala da je u drugom stanju, a ovu vest je prvo podelila upravo sa svojim ocem.

Lepa naslednica legende srpskog fudbala i njen partner Vladimir Vranješ oduševili su se kada su saznali da će dobiti dete, ali ovu vest nisu želeli gotovo nikome da kažu.

Kako saznaje Informer, starija Džajka nije želela ni prijateljima da otkriva da je u blagoslovenom stanju dok ne prođu prva tri meseca trudnoće.

Džaja je presrećan što će postati deda. Već sada bi želeo da proslavi sa prijateljima, ali ga Sanja opominje da sačeka da se porodi

- Sanja je bila presrećna kada je saznala da je trudna, kao i cela njena porodica. Međutim, nije želela svima da priča da čeka bebu, kako ne bi nešto krenulo po zlu. Malo je sujeverna po tom pitanju. Čim su ona i Vladimir saznali da će dobiti dete, Sanja je to javila Džaji. On se raspametio od sreće - priča izvor blizak familiji Džajić.

Informer

Naš izvor otkriva da je legendarnom fudbaleru najteže da sakrije ovu vest.

- Džaja bi želeo već sada da proslavi sa prijateljima, da ih časti, ali ga Sanja opominje da sačeka da se porodi. Presrećan je što će postati deda. Šali se da bi voleo da dobije malog fudbalera, međutim, svi ga zezaju da je pokazao da ume odlično sa ženama. Ima dve ćerke koje obožava, uvek je bio brižan otac Dragani i Sanji, pa nema sumnje da će se odlično snaći ako dobije unuku - kaže naš sagovornik.

Poznate trudnice

Sanja Džajić je samo jedna od mnogih poznatih dama koje su u 2016. godini ostale u drugom stanju. Ove godine kao majke su se ostvarile Seka Aleksić, Slavica Ćukteraš, Nikolija Jovanović, dok njihove koleginice Jelena Gerbec i Jelena Kostov tek treba da se porode, kao i glumica Tamara Dragičević i voditeljka Sanja Kužet.


Buduća mama je, čim je saznala da je trudna, otvorila porodiljsko bolovanje. Sanja je više od dve godine zaposlena na Aerodromu "Nikola Tesla", ali je odlučila da pauzira sa poslom kako bi bez komplikacija iznela trudnoću:

Sanja je zaposlena na Aerodromu "Nikola Tesla" i nedavno je otišla na trudničko. Nikome na poslu nije pričala da čeka bebu, pa su kolege u prvi mah mislile da je bolesna

- Sanja je nedavno otišla na trudničko bolovanje. Kako nikome na poslu nije pričala da čeka bebu, kolege su u prvi mah mislile da je bolesna, jer su videle da ne dolazi na posao. Ubrzo se pročulo da je Sanja zapravo trudna. Svi su presrećni jer su znali da je planirala bebu i da jedva čeka da postane mama - priča izvor Informera.

Ponosni deda je juče očigledno želeo da ispoštuje ćerkinu želju i da ne priča o njenoj trudnoći, tako da nije odgovarao na naše pozive i poruke. Ni Sanja nije htela da priča o svom stanju.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
petko

pre 7 godina

Vala bilo je i vreme. Nego cime se bave te njegove cerke? Da li im je zanimanje cerke Dragana Djajica?

Mirko

pre 7 godina

Bave se svaki dan sa negovanje tela i lice a ostalo vreme samo u shopping, shopping i jos jednom u shopping i troshe tatine pare!

Lopov

pre 7 godina

A ne trose one tatine pare,one trose pare koje je njihov tata ukrao.

DS

pre 7 godina

Je li Sanja ili ona mladja vadila rebra da joj struk bude tanji,ili su to obadvije uradile? ha,ha,ha,ha,ah,Tada sam prvi put cuo da cure vade rebra kako bi imale tanji struk,eh,lijepa pameti. A,silikoni su tu obavezna infrastruktura. Majka svojoj ceri umjesto za knjige skolske dade pare za sise silikonske.Sada su joj vece za cetiri broja pa se prsi k'o da nosi orden narodnog heroja.Za cure je prava muka kako doci do tanjega struka,pa se,moj tebra,zbog tog vade rebra, Kad vidim nesrecnog Dzaju medju ove tri bedevije prosto mi covjeka dodje zao,,ha,ha,ha,ha,

Lala iz Banata

pre 7 godina

Таква су нажалост дошла... - "несрећна" времена...!? Сведоци смо времена, у којем хипокризија ... - "царује"...јер се "храни" нашим... - душама ,...!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija