• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

30.11.2016

18:03

(FOTO) SEBE KRIVI ZA SVE! Kanje doživeo nervni slom zbog godišnjice smrti njegove majke?!

Showbiz

(FOTO) SEBE KRIVI ZA SVE! Kanje doživeo nervni slom zbog godišnjice smrti njegove majke?!

Podeli vest

Reper Kanje Vest i dalje je u bolnici, a datum izlaska nije još uvek poznat

Njemu podršku pruža Kim, koja ne izbija iz psihijatrijske ustanove u kojoj je reper smešten.

Mnogi tvrde da se Kanje previše emotivno iscrpeo dok je tešio suprugu posle pljačke u Parizu, a sada se pojavio i novi mogući razlog za nervni slom.

Naime, prema pisanju časopisa TMZ Kanje je u teškom psihičkom stanju zbog godišnjice smrti njegove majke, koja je preminula u 58. godini života, zbog komplikacija posle operacije.

On čak i sebe krivi za njenu smrt, a to je potvrdio izjavom da je nju žrtvovao zarad svog uspeha.

Vestova majka Donda sahranjena je 20. novmebra, istog dana kada je Kanje otkazao svoj koncert u Los Anđelesu, a onda i ostatak turneje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija