• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

30.11.2016

22:40

JOVAN STOJANOVIĆ: ZAJEBANT SAM NA DEDA GIDRU! Predstavljamo vam naslednika legendarnog glumca!

Showbiz

JOVAN STOJANOVIĆ: ZAJEBANT SAM NA DEDA GIDRU! Predstavljamo vam naslednika legendarnog glumca!

Podeli vest

Unuk legendarnog glumca Dragomira Bojanića Gidre Jovan Stojanović tvrdi da je nasledio brojne dedine osobine. Maneken koji nosi gene velikana našeg glumišta kaže da nije želeo da se proslavi preko dedinih leđa

- Ponosim se što mi je Gidra deda, ali to nikad nisam isticao u prvi plan. Ja se bavim modelingom, ali nikada nisam želeo preko njegovog imena da se guram, iako sam mogao da na takav način podižem sebe. Ljudi misle da sam arogantan, međutim, kad me upoznaju, skapiraju da sam pravi zaje*ant, baš kao što je i moj deda bio - kaže Jovan, čiji deda je bio Gidrin rođeni brat.

Original
Kakav je bio u "Žikinoj dinastiji", takav je bio i u privatnom životu
Jovan Stojanović

Stojanović se odlično seća slavnog glumca, iako je bio mali kada je on preminuo:

- Imao sam osam godina kad je Gidra umro. Sećam se svega, često sam ga posećivao sa mamom u njegovom domu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u "Žikinoj dinastiji", takav je bio i u privatnom životu. Nikad ga nisam video tužnog ili neprijatnog. Uvek se šalio sa svima i najviše je uspeo u životu jer je bio pozitivan - priča Jovan.

Naš sagovornik ističe da njegov deda nije bio veliki zavodnik kao što se pričalo.

- Gidra nije bio švaler, iako ga je bio takav glas. On je baš voleo svoju ženu Valju, bila je to ogromna ljubav, nisu mogli jedno bez drugog. Kasno su dobili ćerku, tako da su moju mamu gledali kao svoje dete - dodaje unuk slavnog glumca.

Poznati uživali na Jahorini

Brojne poznate ličnosti uživale su proteklog vikenda na manifestaciji "Dajhman medžik najt" na Jahorini. Voditeljka Maja Manojlović, maneken Neven Bošković i kreatorka Suzana Perić družili su se na reviji obuće poznatog brenda. U ulozi voditelja programa odlično su se snašle Ivana Stamenković i Milica Bursać. 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Онда је правилније; " Деда-Стриц"... а не... - "Деда"...?!

Pancevac

pre 7 godina

Brate lalo naporan si vise,za sve ti imas neki komentar,radis li ti nesto u svom zivotu sem komentarisanja. Sledeci put kad otvorim jogurt bojim se da ce izleteti "lala iz banata" .

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija