• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.12.2016

14:40

(VIDEO/FOTO) SPEKTAKL U SUBOTICI! Čola priredio koncert za pamćenje!

Showbiz

(VIDEO/FOTO) SPEKTAKL U SUBOTICI! Čola priredio koncert za pamćenje!

Podeli vest

Najveća muzička zvezda na ovim prostorima, Zdravko Čolić održao je sinoć spektakularan koncert u Hali sportova pred gotovo pet hiljada Subotičana

Zdravko Čolić je u Subotici nastupio posle više od osam godina, nastup je trajao puna tri sata, a po želji samih Subotičana počeo je pesmom "Produži dalje".

Publika je horski pevala sve Zdravkove pesme, sve vreme na nogama.

Ređali su se hitovi "Mjerkam te, mjerkam", "Čija je ono zvijezda", "Kad pogledaš me preko ramena", "Kristina", "Krasiva", "Okano", "Kad si zvezda sele moja", "Prava stvar", "Oj devojko selen velen", "Svadbarskim sokakom"... Poštovaoci Zdravkove muzike podsetili su starih dobrih vremena kroz nezaboravne hitove stare nekoliko decenija i sa istim oduševljenjem pevali i nove pesme sa aktuelnog albuma "Vatra i barut", po kome se i zove turneja u okviru koje je i koncert u Subotici.

Promo

Koncert nije prošao bez iznenađenja... Čoli se na sceni pridružio i Dušan Svilar i po prvi put zajedno dva sjajna pevača otpevala su numeru "Jedina", što je naročito razgalilo publiku.

- Pre devet godina imao sam priliku da prisustvujem po prvi put na Čolinom koncertu i osetim energiju i atmosferu koju dele publika i on, i to je zaista bilo impresivno! A sinoć me je pozvao kao prijatelja i gosta da učestvujem u stvaranju te energije, zajedno sa njim, i to je trenutak koji ću pamtiti večno - rekao je Dušan Svilar posle koncerta.

Atmosfera je bila fantastična uz "Čaje šukarije", "Pusti, pusti modu", "Ruška", "Mađarica", a posle bisa i "Što ti dadoh", "Kao moja mati" i na kraju "Ti si mi u krvi".

POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA SA KONCERTA:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija