• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.12.2016

21:02

DRAMA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA! Legendarni glumac bije najvažniju bitku u životu!

Showbiz

DRAMA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA! Legendarni glumac bije najvažniju bitku u životu!

Podeli vest

Legendarni glumac Ljubiša Samardžić, koji je u subotu ujutro operisan zbog tumora na mozgu, svoju tešku bolest već tri meseca krije od kolega! Popularni Smoki je na neurohirurgiji Kliničkog centra Srbije operisan a da za to baš niko od ljudi s kojima se godinama družio i glumio nije znao

Samardžić je pre tri meseca osetio zdravstvene tegobe, a lekari su mu preporučili operaciju, na koju je u želji da se izbori sa opakom bolešću i otišao. Intervencija je trajala nekoliko sati, a čuveni Šurda iz serije "Vruć vetar" trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi KCS, gde će i ostati do daljnjeg.

Kako da budem u toku sa onim što se Ljubiši dešava kada sam i ja mnogo loše. Moram da pozovem njegovu kuću da proverim šta se dešava.
Milena Dravić

- Ljubiša je u subotu imao operaciju na mozgu. On je sada stabilno, nije u životnoj opasnosti, ali mora da ostane u bolnici. Lekari će pratiti njegovo stanje, a onda će se videti da li će mu biti potrebno dodatno lečenje. Nikome nije pričao da mora na operaciju. Samo su supruga Mira, najbliža porodica i nekoliko prijatelja znali pravi istinu. Kolegama s kojima je u poslednje vreme bio u kontaktu nije pominjao zdravstvene probleme - otkriva Informeru izvor blizak slavnom glumcu.

Samardžićeva partnerka iz poznate serije "Policajac sa Petlovog brda" Svetlana Bojković otkriva da je iz novina saznala da je njen kolega u bolnici.

 

 

- Nemam pojma šta se dešava. Nisam se čula sa Ljubišinom porodicom. Ništa ne znam osim onoga što sam pročitala u medijima. Želim mu brz oporavak - kratko je poručila Ceca.

Kako mu je, najbolje razume njegova filmska i televizijska supruga Milena Dravić, koja se i sama muči sa zdravljem.

informer

- Kako da budem u toku sa onim što se Ljubiši dešava kada sam i ja mnogo loše. Veoma teško dišem. Nas dvoje smo prijatelji godinama, tolike uloge smo odigrali zajedno. Moram da pozovem njegovu kuću da proverim šta se dešava. Toliko imam svojih problema da nisam ni znala da je bolestan. Žao mi je što se o takvim stvarima uopšte priča i piše - uznemireno je ispričala Milena.

Njihova koleginica Vesna Čipčić takođe je priznala da nije čula da je Smoki operisan.

- Ne znam ništa o tome. Zaista ne želim da pričam - kazala je Vesna.

I Goran Sultanović, koji je Ljubiši glumio partnera u seriji "Policajac sa Petlovog brda", nije hteo da priča o bolesti svog kolege, tvrdeći da već deset godina izbegava da se oglašava. Mirka Vasiljević se za vikend vratila iz Banjaluke, gde je igrala predstave i srela mnogo glumaca koje je upoznala u Samardžićevim serijama.

- Dok smo se vraćali za Srbiju, pominjali smo Ljubišu i razgovarali kako bismo mogli da se jedan dan okupimo kod njega. Nekoliko sati kasnije portali su objavili da je u bolnici. Daćemo njemu i porodici nekoliko dana mira, a onda ćemo ga obići. Biće on dobro - istakla je Mirka.

Mislio sam da ću umreti za sinom

Tanjug

Ljubiša je doživeo najveći životni udarac kada mu je pre 15 godina od leukemije umro sin Dragan. Glumac je nedavno ispričao da je u to vreme verovao da će otići za njim, ali da ga je žena Mira spasila.
- Kada je naš Gaga odlazio, u 34. godini, mislio sam da neću moći da izdržim i da će mi uskoro doći kraj. Mira me je trgnula i naterala da radim jer ću u tome, kako je rekla, naći smisao opstanka - ispričao je Samardžić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Одлазимо један по један... ал* зашто се ови млади "тркају" са нама...?

Made in Yu

pre 7 godina

Jos jednom ce mi biti mnogo tesko..kad ode Surda junak moje mladosti. Od starih glumaca skoro da vise nema nikog,ostao je Surda samo,nazalost Starost nas sve pritiska svakim danom.Lepo je bilo gledati njegove Filmove i nezaboravne serije.

Nina

pre 7 godina

Zelim mu brz oporavak.Ulepsavao nam je dane detinjstva i mladosti i prenosio lepe emocije.Uvek mi je delovao gospodstveno i treba ga ispostoovati u ovim ranjivim trenucima.I nasu Milenu Dravic.Sve su to legende koje su svojim delima i nacinom zivota to zasluzili.\n

filip

pre 7 godina

Tako mi je zao,odrastao sam uz njegove serije i filmove :( nadam se da ce ozdraviti,drzi se legendo.\n

somi zajecar

pre 7 godina

uz njegove filmove sam odrastao, bio je legenda jugoslovenske glume, i zato moj omiljeni glumce , iziadji kao i sto si izilazio kao pobednik u tvojim filmovima i serijalima, pobedi i vrati se svojoj porodici. zelim ti brz i uspesan oporavak i svu srecu ovoga sveta .

gordana tarana

pre 7 godina

Sa tugom se vitaju ove cesti alli zot melje i svi cemo tamo jednog dana.da vas nije bilo g.Samardzic nikad gospodja Savic ako je ne vredja titula nebi sebe zvala glumicom.

kum37

pre 7 godina

Velika podrska za jos Veceg glumca iz Sarajeva,izdrzi druze jer si vazda bio dobra i plemenita osoba,Sarajevo i cijela BiH nece nikada zaboraviti tvoje rijeci i podrsku.sretno i nadam se ponovom vidjenju u Sarajevu.pozdrav za BG

Dr

pre 7 godina

Eto, svako ima neki problem i svako je u svojoj porodici doziveo neke lose stvari. Ali sta da radimo, to je zivot. Ja msilim da ce se Ljubisa oporaviti jer lekari ne bi vrsili operaciju na mozgu da nema dosta sanse za dobar ishod. Zelim Samardzicu brzo ozdravljenje i oporavak.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija