• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.12.2016

21:00

POTRESNO PRIZNANJE POZNATOG GLUMCA: Deda je silovao i mene i mog oca!

Showbiz

POTRESNO PRIZNANJE POZNATOG GLUMCA: Deda je silovao i mene i mog oca!

Podeli vest

Britanski glumac Tim Rot već je u prošlosti otvoreno govorio o tome da je kao dete bio zlostavljan, ali sada je u intervjuu za "Guardian" otkrio identitet svog zlostavljača

Rot je pre skoro dvadeset godina režirao film "The War Zone", u kom je akcenat stavio na dečaka kog zlostavlja otac, zbog čega su mnogi pretpostavili da je glumca inspiraciju za scenario našao u sopstvenom iskustvu. Međutim, to ipak nije bio slučaj.

- Moj otac je pretrpeo zlostavljanje kao dete. On je bio zlostavljano dete. Imao je užasno detinjstvo, zbog čega je ovu temu shvatao veoma ozbiljno - rekao je Rot u nedavnom intervjuu.

On je bio zlostavljan i ja sam bio zlostavljan. Ali ono od čega je čitav život zazirao desilo se i meni. Mene je zlostavljao njegov zlostavljač, koji je bio njegov otac. On je bio prokleti silovatelj. Ali niko nikada nije reč rekao o tome, jer niko nije znao šta treba da uradi. Zbog toga sam snimio film "The War Zone" - objasnio je Rot.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija