• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Badjuk

07.12.2016

19:06

GLUMICA BRANKA PUJIĆ PRIZNALA: Gagi i ja odbijamo seksi scene zbog ljubomore!

Showbiz

GLUMICA BRANKA PUJIĆ PRIZNALA: Gagi i ja odbijamo seksi scene zbog ljubomore!

Podeli vest

Branka Pujić otkriva da su se ona i njen suprug Dragan Jovanović pre mnogo godina dogovorili da ne prihvataju eksplicitne uloge zato što im ne prija dok gledaju takve scene


Glumica Branka Pujić otkriva da ona i njen suprug, proslavljeni umetnik Dragan Jovanović odbijaju uloge koje zahtevaju snimanje eksplicitnih ljubavnih scena zato što su oboje veoma ljubomorni!

Većina glumaca tvrdi da su potpuno ravnodušni dok se ljube sa kolegama ili dok glume seks, a Branka priznaje da ne može da podnese da vidi svog muža u krevetu sa drugom, pa bilo to zbog potrebe filma ili serije:

Preoteo je od drugog
Tačno je da sam pre Gagija bila u vezi koja je bila na klimavim nogama. On se pojavio u pravom trenutku, da mi pruži oslonac i podršku
Branka Pujić

- Bilo mi je teško kada je Dragan glumio u eksplicitnim scenama. To mi se uopšte nije dopadalo. Mi smo tada bili toliko zaljubljeni da smo se dogovorili da ne radimo takve stvari. Iskrena da budem, ljubomorna sam - otvorila je dušu Branka za Informer. Ona smatra da ljudi lako mogu da pokleknu pod iskušenjima i da zato ne treba da im se izlažemo:

- Ceo život je borba protiv niskih strasti. Zato sam bila svesna da nije u redu da snimamo eksplicitne scene, pa smo se Dragan i ja dogovorili da ćemo da odbijamo takve uloge. I on je ljubomoran kao i ja.

Rešila sam da doktoriram

Branka se pored glume bavi pedagoškim radom, profesor je na Fakultetu dramskih umetnosti, a istovremeno vodi i školu glume za mlade "Mali teatar". Međutim, ne prestaje da se usavršava:
- Po prirodi sam radoholik, a uz podršku supruga i kćerke veoma lepo sve organizujem i postižem. Učim dok sam živa. U narednom periodu planiram da završim magistarski, položim ispite na doktorskim umetničkim studijama, napravim predstavu sa svojim mališanima iz škole glume.

Branka kaže da se oni godinama bore protiv tog osećaja. Smatra da poslednjih godina tu bitku i dobijaju:
- Radimo na tome da ne budemo ljubomorni. To je ružno osećanje i mislim da smo ga prevazišli, bar se trudimo.

Za Dragana je udata više od 24 godina. Lepo im je, vole se, ali nemaju univerzalnu formulu po kojoj su gradili svoj odnos:

Bilo mi je teško kada je Dragan glumio u eksplicitnim scenama. To mi se uopšte nije dopadalo
Branka Pujić

- Nemamo recept za srećan brak. Nas je od prvog dana vezivalo poštovanje koje gajimo jedno prema dugom. Nikada se između nas nije isprečila karijera ili nešto materijalno. Drago mi je što je pored mene neko ko ima ljubavi za sve, ko je spreman svakom da pomogne i ko voli život.

Zanimljivo je da je Pujićeva kada je upoznala svog sadašnjeg supruga imala momka. Dragan Jovanović je ipak pored toga uspeo da je osvoji i "preotme" drugom muškarcu:

- Tačno je da sam pre Gagija bila u vezi koja je bila na klimavim nogama. On se pojavio u pravom trenutku, da mi pruži oslonac i podršku. Oboje smo znali da smo rođeni jedno za drugo, tako da je Dragan samo malo ubrzao "fortunu".

Novak je sjajan glumac

Dunja Dopsaj

Branka i Gagi Jovanović od 1993. godine izvode predstavu "Čikaške perverzije". Tokom jedne od brojnih predstava na sceni im se pridružio i Novak Đoković:
- U toj predstavi je dočarao dečka koji je inače lik koji preti Gagiju dok me u toj sceni muva. Novak je bio totalno spontan. Malo je improvizovao i dobacio Gagiju "'De ste, džiberi", aludirajući na njegov istoimeni bend i doveo do suza sve gledaoce. Kad je zakoračio na binu, krenule su tolike ovacije da par minuta nije mogao da kaže svoj tekst. Novak je divan, zaštitnički nastrojen dečko i sjajan glumac koji suvereno vlada scenom. Dragan i Novak se znaju dugo i uzajamno se veoma poštuju, profesionalno, ali i privatno. Nole je "Perverzije" gledao još sa 15 godina - ispričala je Branka.

 


 

 

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija