• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. G.

07.12.2016

21:00

EDITA ARADINOVIĆ, NAJLEPŠA "MINISTARKA": Odrekla bih se islama zbog ljubavi sa Srbinom!

Showbiz

EDITA ARADINOVIĆ, NAJLEPŠA "MINISTARKA": Odrekla bih se islama zbog ljubavi sa Srbinom!

Podeli vest

Edita Aradinović je spremna da se odrekne islama zbog ljubavi!


Frontmenka grupe "Ministarke" više od godinu dana uživa u vezi sa zgodnim studentom Ognjenom, a kako u razgovoru za Informer ističe, zbog njega bi prešla u pravoslavlje.

- Svesna sam da kad bude došlo vreme da se udajem moraću da promenim veru i pređem u pravoslavlje da bi se venčala u crkvi. Razmišljala sam i mislim da je to ispravna odluka. Neće mi predstavljati nikakav problem da promenim veru - ističe popularna pevačica i dodaje:

Kada bude došlo vreme da se udajem, moraću da promenim veru i pređem u pravoslavlje da bi se venčala u crkvi
Edita Ministarka

- Za mene postoji samo jedan Bog, ma kako ga ljudi zvali. Da li je venčanje u džamiji ili crkvi, opet je manje bitno. Sve što radim ili što sam radila bilo je iz čistih emocija. Najvažnije je da nešto radiš iz ljubavi i da veruješ u to.

Edita kaže da niko nema pravo da je osuđuje zato što će se odreći islama.

- Smatram da niko nema pravo da mi zamera na ovakvoj odlukama. Da sam nekog obrukala, ne daj Bože ubila, ukrala ili tako nešto uradila, onda mi sudite. Ali ovako... niko nema prava. Promeniću veru zbog ljubavi.

Ona dodaje da je za brak još rano jer joj je tek 24 godina.

- Nije mi prioritet da se udam i da sada rađam decu. Hoću da napredujem u poslu, da sutra tom mom detetu ili deci obezbedim bolju budućnost. Kad bude došlo vreme da se rađa, rađaću.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Giran

pre 7 godina

to se kaze; vratila bih se odakle sam inace a to je pravoslavna srpkinja a ne islamka/muslimanka!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Ћуд је женска, смијешна работа... Хиљаду ће промјенити вјера да учини што јој срцу... - драго...!! (препознајете цитат...Честитам!)

slobo

pre 7 godina

Duso zasto da menjas svoju veru,je volis nekog kod nas se vera ne menja zbog ljubavi. Sloboda i raznolikos je sustina Bozije ljubaiv.

Enver

pre 7 godina

Ona moze da prihvati Hriscanstvo kao veru koju zeli da praktikuje, ali da kaze da prelazi sa Islama u Hriscanstvo to je laz, jer ona ne praktikuje Islam, pogledajte njen nacin zivota i sve cem vam biti jasno. Drugo od kad se to vera prihvata ili menja zbog ljubavi? Ako je to njena namera onda to nije cista namera.

Milance

pre 7 godina

Zaista nije bitno koje vere je ko nego da li postuje svoju svetu knjigu i ponasa se u skladu sa verskim i ovozemaljskim normama ponasanja,ophodjenja i cinjenja.

Dejvid

pre 7 godina

Pa ti zeno nisi sva...u gacama se slikas i imas se za vernicu..ti sramotis i svoju i nasu veru.

Fudo ch

pre 7 godina

Promjenices ti jos puno vjera i muskaraca sigurrno

aca

pre 7 godina

dali neko gresi kad za pravoslavlje kaze da su DJIKANI sta tu ima lose

Miroslav

pre 7 godina

Ma meni se čini da bi mogao taj tvoj Ognjen da promeni veru. Uskoro će se on odazivati na ime osman.....

djordje delic

pre 7 godina

Gospodjica je romkinja i ne treba toga da se stidi, a sa islamom nema dodirnih tacaka....

Elma

pre 7 godina

Tacno je postoji sam jedan bog .. A ti ako si spremna da zbog tvojih emocija prodaš veru rad ljubavi onda je nikada nisi ni imala .. i sigurno si ti jedna od prljavih bosanaca u čast izuzecima koji jedu svinjsko meso ...Ti si ateista i u ništa nemoj da veruješ , da nemaš talenta za pevanje bavila bi se najstarijim zanatom ... Poy Edita u budućnosti Elza .\n

cocomod

pre 6 godina

ONA NEMOZE PRECI SA ISLAMA JER NIKAD NIJE NI BILA MUSLIMANKA ONA JE CISTA CIGANKA JA SAM JOJ PRVI KOMSIJA I TO LICNO ZNAM.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija