• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: NOVI.BA

08.12.2016

19:26

BABA VANGA PRORICALA LEPOJ BRENI: Popularna pevačica otkrila šta joj je prorekla pre 30 godina!

Showbiz

BABA VANGA PRORICALA LEPOJ BRENI: Popularna pevačica otkrila šta joj je prorekla pre 30 godina!

Podeli vest

- Prvo što mi je palo na pamet je da će to biti neki doktor, jer je moj otac bio medicinski radnik, pa sam to dovela u vezu. Belo odelo, bela uniforma, prisećala se Lepa Brena

Čuvena bugarska proročnica Baba Vanga predvidela je Lepoj Breni da će imati 'kuću u kojoj će biti mnogo pevača' te i da će se udati za čoveka u belom. 

- Živećete u skladnom braku, ali samo ako ne izabereš supruga stranca - citirala je svojevremeno Brena Vangine reči i nastavila:

- Prvo što mi je palo na pamet je da će to biti neki doktor, jer je moj otac bio medicinski radnik, pa sam to dovela u vezu. Belo odelo, bela uniforma… 

- Nisam bila preterano oduševljena, jer nisam mogla da zamislim da putujem po svetu, a on radi u nekoj bolnici. Kasnije sam shvatila da “beli sport”, tenis, ima i belu uniformu - ispričala je pevačica u nekoliko navrata, iako tada baš i nije delovala uverljivo priča da je Vanga znala da se tenis naziva “belim sportom”. Zato su mnogi pomislili da se Breni ovo proročanstvo neće ispuniti .

Supruga Bobu Živojinovića upoznala je na premijeri filma 'Hajde da se volimo'. Ponovo se setila najpoznatije svetske proročnice. 

- Mislila sam da ću naleteti na nekog lekara ili, možda, čak pekara, a pojavio se teniser u belom kompletu - ispričala je Brena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Prdez

pre 7 godina

Po koji put ponavlja ovo isto? To sto se Tenis naziva belim spoortom nema veze sa njegovom belom opremom,cuj pojavio se teniser u belom.Pa Djokovic najmanje igra u belom.Gluplju izjavu odavno nije dala.

DS

pre 7 godina

Rahreta Jahic.zvana Brena je najbolji primjer kako od jedne anonimne pjevacice,s kojom se sprdao Milovan Ilic-Minimaks sa onim reklamnim spotom,"Cacak,Cacak,sumadijski rokenrol",i u onim plavim bermudama i u onom golisavom izdanju prekrivena samo crvenom maramom na tufne,postade zvijezda ne samo SFRJ nego i Balkana.- A,posto lonac uvijek trazi poklopac tako i Brena umjesto doktora nadje Bobu,rasturi mu porodicu i postade postovana g-dja i diva narodnih i yugo-pjesmica koje je srednja i niza klasa naroda prosto obozvala. Srecna ti slava Arandjelovdan a usput i Bajram draga nasa Fahreta,zategnutog lica kad ces doci do Uzica.

Deda

pre 7 godina

Boze ljudi ova baba je svaki dan u novinama ,koliko li to samo placa?

nada

pre 7 godina

Koje price za malu decu. Pa ti si bila seljancica i nisi ni znala da baba Vango uopste postoji a kamoli da ti ona prorice sudbinu ! Sto se Bobe tice navukao se jer naivcina bio i ostao. Stvoriti kapital i nikome nista ne placati i nije neki problem ali obraz sacuvati je vec nesto drugo. Toliko se hvalis da i sama verujes da je to to. Sjasi iz novina vise i posveti se Bobi i Vuktoru kako bi vodili zdrav zivot - nije sve u krkanju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17