• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: žena.rs/informer.rs

08.12.2016

21:00

ONA JE BILA SEKS IKONA Danas je napunila 63 godine i izgleda FENOMENALNO!

Showbiz

ONA JE BILA SEKS IKONA Danas je napunila 63 godine i izgleda FENOMENALNO!

Podeli vest

Kim Bejsinger danas puni 63 godine, i gotovo da niko ne može da poveruje u to!

Kim Bejsinger rođena je kao Kimila En Bejsinger u Atini, gradu u saveznoj američkoj državi Džordžiji, kao treće od petoro dece. Majka joj je bila glumica i manekenka, a otac džez muzičar, pa je jasno na koga je Kim nasledila svoje mnogobrojne talente. Sa 16 godina postala je misica Atine, ali oduvek je želela da bude pevačica i glumica, a ne manekenka.

Visina i anđeosko lice ipak su privlačili modne skaute, iako im se opirala. Nudili su joj ugovore koje je u prvi mah odbijala, a posle prihvatala ali i dalje joj je primarno bilo traženje uloga u filmskom svetu. Na kraju se preselila u Los Anđeles i pauzirala sa manekenskom karijerom u nadi da će se snaći u filmskojh industriji. Dobila je prvo par malih uloga, a onda je 1983. godine postala Bondova devojka i tu je sve krenulo. Iste godine slikala se za magazin "Plejboj" i zapečatila svoj status seks ikone tog doba.

 

Фотографија корисника @miguepons дана 7. Дец 2016. у 8:35 PST

Kim je 1986. godine sklopila prvi milionski ugovor, za ulogu u filmu "Bez milosti" sa Ričardom Girom. U to vreme bila je u braku sa šminkerom Ronom Britonom, ali je 1989. godine usledio razvod, između ostalog i zbog njene romanse sa Girom. Ta godina je bila sjajna za nju jer se pojavila u "Betmenu", ali se pored razvoda suočila i sa bankrotom. Tada je u javnost dospela i informacija da je u to vreme mesečno trošila oko 43 miliona dolara, od čega su odeća i lična nega od po desetak hiljada dolara zaista bile minorni troškovi.

Onda se Kim 1991. godine zaljubila u Aleka Boldvina i ušla sa njim u brak koji je trajao devet godina. Nakon toga su vodili tešku borbu za starateljstvo na jedinom ćerkom, Ajrend. Borba je postala najžešća 2007, kada je Alek nazvao Ajlend i ostavio joj poruku na sekretarici koja glasi: "nevaspitana, nepromišljena svinjo". Sporazum sa Kim podrazumevao je da mora da ide na kurs lečenje besa, a on i danas govori da je period razvoda najteži u njegovom životu.

- Bio je to veoma bolan period za mene, jer sam mislio da ona nije sposobna za takvo nešto. Taj period mog života je zamagljen. Znam tačno šta sam radio od 1986. do 2000. godine, ali od 2000. do 2006, tokom brakorazvodne parnice, nisam znao gde se nalazim. Osećao sam se kao da stojim na rubu provalije – priča Boldvin.

- Najgrublja stvar koju mogu da kažem je da sam bio oženjen za nekoga ko je sve smatrao zlostavljanjem. Ako bih imao svoje mišljenje, ona bi se uvredila. Neću zalaziti u detalje, jer nisu bitni, a i nije dobro da ih iznosim zbog zakonskih poteškoća koje mi mogu stvoriti i zbog svoje ćerke – izjavio je Boldvin u vreme dok je brakorazvodna parnica još bila u toku.

 

Фотографија корисника @trangthetroll дана 7. Дец 2016. у 11:39 PST

Ajrlend Boldvin je inače na dobrom putu da dostojno zameni svoju majku, a njene najnovije fotografije mame uzdahe muškaraca širom sveta.

Kim se inače od mladosti bori sa napadima panike i agorafobijom. U jednom trenutku je šest meseci provela izolovana na terapiji, ali joj taj period nije pomogao. Ostala je i skromna i kaže da i danas ne može da poveruje da je zvezda.

- I dalje mi se trese ruka kada potpisujem autograme. Na premijerama se divim svim poznatim glumcima, a tek na putu kući se setim da sam i ja neka slavna ličnost. I drago mi je što je tako - izjavila je ona svojevremeno.

Ona je danas strastveni zagovornik organizacije "PETA" a naučila je da ljubavni život krije posle razvoda sa Alekom, iako je pre dve godine u javnost isplivala njena veza sa frizerom Mičom Stounom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija