• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Bulevar.b92.net/Informer.rs

11.12.2016

12:10

TEŠKA SITUACIJA! Dve žene su glavni krivci za razvod Anđeline Džoli i Breda Pita

Showbiz

TEŠKA SITUACIJA! Dve žene su glavni krivci za razvod Anđeline Džoli i Breda Pita

Podeli vest

Slavnog glumca je nerviralo to što nije mogao na miru da razgovara sa suprugom zato što se Helić i Dalton nisu odvajale od nje

Britanska političarka koja je poreklom iz Gračanice kod Tuzle, Arminka Helić i Kloe Dalton, kako pišu britanski tabloidi, su krive za razvod čuvenog holivudskog para. Helić i Dalton su životne savetnice glumice Anđeline Džoli, a Bred Pitu se one nisu dopale. 

Naime, njega je nervitalo to što u miru nije mogao da razgovara sa svojom ženom jer se njih dve nisu htele odvojiti od Anđeline. Osoblje holivudskog para zove ih vešticama koje su začarale glumicu. 

SUD JE NA ANĐINOJ STRANI?! Odbijen još jedan zahtev Breda Pita!

Podsetimo se, Pit je tražio da proces razvoda između njega i Anđeline bude trajan, ali sud je to odbio. On je zahtevao da svi sudski dokumenti, pa čak i oni o starateljstvu nad njihovo šestoro dece budu sakriveni od javnosti. Starateljstvo nad decom ima Anđelina, ali Pit se bori da ono bude zajedničko. 

Svetski mediji nedavno su pisali kako je glumica optužila bivšeg supruga za zlostavljanje njihovog sina Medoksa samo kako bi se dokopala posla u “Ujedinjenim nacijama” i preselila u London, a to može samo ako ima starateljstvo nad decom

ANĐELINA DŽOLI DODATNO SMRŠALA! Glumica ništa ne jede i izgleda jezivo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija