• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

13.12.2016

10:37

ŽELJKO BEBEK OTVORENO O POROCIMA: “Dugmići” su se drogirali, ja sam slab na viski i žene!

Showbiz

ŽELJKO BEBEK OTVORENO O POROCIMA: “Dugmići” su se drogirali, ja sam slab na viski i žene!

Podeli vest

Željko Bebek, prvi pevač čuvenog rok sastava “Bijelo dugme”, kaže da su se članovi benda drogirali, kao i da je on jedini koji nikada nije želeo da se preda tom poroku

Bebek ističe da se on uvek protivio narkoticima, a da su njegovi jedini poroci bili viski i lepe žene.

To će se uvek pričati, uz neke velike bendove uvek ide neka priča o porocima. Ono što je bilo, to se zna, postojala je droga - kaže Bebek i nastavlja:

- Onoliko koliko je bilo droge, to se zna. U to vreme, takve supstance su se tek pojavile na našim prostorima. To je bilo nešto novo i svi su želeli da vide šta je to. Slagao bih kada bih rekao da su svi bili čisti u bendu, naravno da je ono što se pričalo po čaršiji zapravo istina - priča za "Alo" Bebek i dodaje da on nikada nije želeo da proba narkotike.

- Nikad nisam probao ni želeo drogu, da jesam, probao bih, bilo je pritisaka, ali u tom poroku nisam znao da uživam. Moram da priznam da me to nikada nije privlačilo, nekako više sam uživao u viskiju i ženama, to je bio moj porok u “Bijelom dugmetu”, to je jedino što mogu da kažem. Vezu s drogom ne mogu smatrati uživanjem, za razliku od nekih drugih, koji su to ipak smatrali uživanjem“, kaže Željko i dodaje:

“Mi nismo bili dobrodošli u to vreme u Jugoslaviji, komunisti su nas dočekali na nož, nismo se sviđali nikome, pa su jedva čekali da nam nešto pronađu kako bi nas sklonili sa lica zemlje, ali nisu uspeli, narod nas je voleo, urbanizovali smo tu ruralnu zemlju, od Ljubljane do Skoplja”, objašnjava Bebek.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija