• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.12.2016

17:13

(FOTO) UŽAS! Poznatom pevaču i njegovoj maloletnoj sestri pretili smrću zbog toga što slave Božić!

Showbiz

(FOTO) UŽAS! Poznatom pevaču i njegovoj maloletnoj sestri pretili smrću zbog toga što slave Božić!

Podeli vest

Porodica britanskog pevača Zejna Malika na meti je stravičnih pretnji i uvreda zbog fotogerafije koju je na Instagramu objavila njegova mlađa sestra Safa

Zejn i 14-godišnja Safa imaju oca muslimana i majku hrišćanku, a njihova porodica slavi Božić.

Safa je nedavno objavila fotografiju njihove novogodišnje jelke, i odmah je dobila strašne komentare da je njena porodica sramota za islam, te da će trpeti posledice zbog toga što slave Božić.

 

Фотографија корисника Safa (@safaamalik) дана 7. Дец 2016. у 2:12 PST

Božić je za njih veoma važan pošto je njihova majka Triša hrišćanka. Komentari koje je Safa dobila su odvratni, rekao je izvor blizak porodici za Daily Star.

Safa je potom objavila svoj selfi, u čijem je opisu odlučila da se obračuna sa komentatorima.

- Ja sam muslimanka i dolazim arapske države, ali ovde slavimo Božić sa našim prijateljima, koji su hrišćani. Pa, šta? Priredićemo porodično slavlje. Hejteri mogu samo da nas mrze. Najbolje je ignorisati ih - napisala je.

 

Фотографија корисника Safa (@safaamalik) дана 8. Дец 2016. у 12:49 PST




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija