• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

14.12.2016

13:21

EXIT ŠIRI LJUBAV I DELI ČOKOLADICE Muzički letnji festival i u Hrvatskoj!

Showbiz

EXIT ŠIRI LJUBAV I DELI ČOKOLADICE Muzički letnji festival i u Hrvatskoj!

Podeli vest

EXIT, "Leto ljubavi 2017", spojiće četiri festivala u regionu u jedinstvenu festivalsku avanturu, najavio je danas Exit tim

U Exit porodicu pored festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi, "Sea Dance" festivala u Budvi i "Revolution" festivala u Temišvaru ulazi i "Sea Star" festival u Istri.

Interesantno je da je da su na početku te konferencije za novinare deljene EXIT čokoladice, a kako je rekao direktor i osnivač EXIT-a Dušan Kovačević "čokoladice su iz države EXIT, jedne nadnacionalne države u kojoj su sve nacije dobrodošle"

- Čokoladice su odlične i potpuno su bezbedne za upotrebu - rekao je Kovačević.

(FOTO) ŽESTOKA SPRDNJA SA KOLINDOM NA NETU: Hrvatska predsednica ismejana zbog srpskih čokoladica!

Ono što će, kako je rečeno na današnjoj konferenciji za novinare u Zagrebu, posebno obradovati sve ljubitelje prave muzike i dobrog provoda je velika novogodišnja akcija u kojoj na jednu kupljenu ulaznicu za Exit festival, ulaznice za ostala tri festivala stižu na poklon. 

Kalendarski prvi na redu je "Sea Star" festival u Istri koji će se 26. i 27. maja održati u turističkom kompleksu "Stella Maris" u Umagu.

Već je poznat deo programa glavne bine na kojoj će, između ostalih, nastupiti "The Prodigy", "Dubioza kolektiv" i "Urban&4". Na tom festivalu predstaviće se nekoliko desetina najznačajnijih imena svetske i regionalne muzičke scene. 

Promo

Novi festivalski biser Mediterana ima šest različitih bina, a osim dva glavna festivalska dana (26. i 27. maj) posetioci tog festivala moći će da uživaju i u velikoj žurci zagrevanja koja je zakazana za 25. maj. 

Sledi "Revolution" festival u Temišvaru koji je na programu 2. i 3. juna, pa Exit festival na Petrovaradinskoj tvrđavi od 6. do 9. jula, da bi ovaj "karavan" muzike i ljubavi bio okončan na "Sea Dance" festivalu na plaži Jaz od 13. do 15. jula. 

Sva četiri festivala u organizaciji Exit tima, koji stoji iza četiri nagrade za najbolje evropske festivale, proslaviće naredne godine 50 godina od čuvenog "Leta ljubavi 1967." kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet boreći se za mir, slobodu govora, ljudska prava i rasnu i polnu ravnopravnost. 

Kao jedini savremeni muzički festival koji je nastao iz borbe za društvene promene i čija misija je povezivanje i regionalna saradnja, Exit na taj način želi da očuva osnovne ideje iz kojih su nastali i prvi veliki muzički festivali još krajem šezdesetih godina prošlog veka kao što su Woodstock, Monterey i drugi, te da prenese poruke tadašnjeg pokreta koje su današnjem svetu potrebnije više nego ikad. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojsa

pre 7 godina

Exit je trebao biti samo nas. Ni Crnoj gori ga nije trebalo prepustati deo. Sve upropastimo i prepustimo drugima. Da li bi crnogorci ili hrvati dali nama parce njihovog profita i festivala. Ne nikada.n

Za Nebojšu

pre 7 godina

Nebojša, zbog takvih kao što si ti, nastaju ratovi i gluposti po svetu. Treba biti pametniji :)

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija