• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

16.12.2016

15:56

HOLIVUDSKA FARSA! Ovako su Bred i Anđelina godinama obmanjivali javnost!

Showbiz

HOLIVUDSKA FARSA! Ovako su Bred i Anđelina godinama obmanjivali javnost!

Podeli vest

Ako je verovati pisanjima američkih tabloida, Anđelina Džoli i Bred Pit sporazumno su se rastali još pre dve godine, nakon svađe zbog ljubomore na dodeli Oskara 2014, što je više od dve godine pre nego što su objavili da se razvode

Kako piše "Radar Online", oni su godinama obmanjivali javnost da su zajedno i da su zaljubljeni.

- Ona se toliko ružno ponašala te večeri, svim silama se trudila da privuče pažnju i pokazivala svoju nogu - otkrio je izvor, misleći na sada već čuveno Anđelinino poziranje u crnoj haljini sa visokim šlicem.

- Bila je bezobrazna prema njemu, a zbog svega toga ranije je napustio proslavu sa ekipom filma "12 godina ropstva", koji je te noći nagrađen. Nije mu dopustila da uživa nijednog trenutka. Te noći su se strašno posvađali i dogovorili su se da se rastanu.

(FOTO) OVAKO ANĐELINA DŽOLI IZGLEDA POSLE RAZVODA! Iscrpljena, bez trunke šminke i u crnini

LJUBAVNI PREOKRET! Anđelina se predomislila, želi Breda nazad!

Zanimljivo je da su se uprkos tome oni venčali 2014. godine jer nisu mogli da otkažu svadbene planove i pripreme. Njihov brak je, tvrdi ovaj list, bio obična farsa, koja se sada pretvorila u beskrupuloznu borbu za sratateljstvo nad njihovo šestoro dece.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija