• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

19.12.2016

14:12

TEO SE POKAJAO Na sve načine pokušava da se pomiri sa Anastasijom!

Showbiz

TEO SE POKAJAO Na sve načine pokušava da se pomiri sa Anastasijom!

Podeli vest

Košarkaš Miloš Teodosić se pokajao zbog raskida s Anastasijom Ražnatović! Košarkaš na sve načine pokušava da se pomiri s ćerkom Cece Ražnatović

Teo smatra da je pogrešio što je zbog daljine i pritiska javnosti ostavio Anastasiju posle samo dva meseca veze i ubeđuje je da mu da još jednu šansu. Međutim, naslednica najveće balkanske zvezde za slavnog sportistu više ne želi da čuje!

- Tasa ne želi da se vraća bivšim ljubavima! Vezu s Teom je pokušala da sakrije od medija jer je znala da će zbog pritiska javnosti imati problema. Tako je i bilo. Sada se Miloš kaje što je prema Anastasiji postupio nezrelo i traži da se pomiri s njom - priča izvor blizak sportisti.

Dodaje da košarkaš moskovskog CSK nije očekivao da će ga Cecina ćerka odbiti.

- Želeo je da zajedno dočekaju Novu godinu u Moskvi. Međutim, dobio je hladan tuš - Anastasija je to odmah odbila. Bila je ljubazna i objasnila mu da će praznike dočekati u krugu porodice i s prijateljima. Poručila mu je i da je za njih dvoje kasno i da nema potrebe da ponovo otvaraju tu temu. Rekla mu je da se pomirila s činjenicom da njihova ljubav nema perspektivu, da je okrenula drugi list i nastavila svoj život - završava izvor.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nina

pre 7 godina

Izvor blizak sporisti, pre ce biti da je ona plasirala tu vest u medije.

Nikita

pre 7 godina

I Tica moli Kicu da mu se vrati. Objaviti ovu vest jer koliko su vazni Teo i Tasa, vazni su i Tica i Kica!

SVEVREMESAMTU

pre 7 godina

nina@ Mogu da potvrdim tvoj veliki Q.I....\n

vukica

pre 7 godina

mozda pozeleo da promesa silikonke jer pre ako je i bilo nesto nije ih imala.mozda to bese razlog prekida jer teo voli malo veci broj od daske.

jacko

pre 7 godina

Decko bezi cela ta porodica smrdi na cemer i jadi truljenje ,puni su lose KARME

nevenka uzelac

pre 7 godina

mora da je veseli teo odlepeo na ovu kineski bundu jer obozava pande pa da se alo ususka u ove ladne dane.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija