• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.12.2016

12:15

(FOTO) POSLE VIŠE OD 30 GODINA! Ne propustite prednovogodišnji koncert Parnog Valjka u Vršcu!

Showbiz

(FOTO) POSLE VIŠE OD 30 GODINA! Ne propustite prednovogodišnji koncert Parnog Valjka u Vršcu!

Podeli vest

Nakon više od 30 godina, Parni Valjak će održati prednovogodišnji koncert u Vršcu, 28.12. u Centru Millennium sa početkom u 20:30h

Publika će imati prilike da uživa u svim bezvremenskim hitovima Parnog Valjka, kao i u novim pesmama “Za malo nježnosti” i “Opet se smijem”, koje su za veoma kratko vreme postali novi hitovi benda koji je prošle godine proslavio 40. godina postojanja.  

Promo

Tim povodom Aki, Hus i bend svojoj publici su poručili:

- Jedva čekamo koncert u Vršcu, u prelepoj hali Millennium, u kojoj nikada do sada nismo nastupali. Našim fanovima i svim prijateljima obećavamo sjajan prednovogodišnji koncert kojim ćemo ispratiti ovu, za nas, izuzetno uspešnu 2016. i sa optimizmom i radošću ući u 2017. Sa velikim zadovoljstvom ćemo svirati sve ono što je naša publika navikla od nas, a naravno i nove pesme koje smo objavili u proteklom periodu i koje je publika sjajno prihvatila. Vidimo se u Vršcu!

Promo

Ulaznice su u prodaji po ceni od 800,00 i 1.000,00, a mogu se kupiti na blagajni Centra Millennium, svim Win Win prodavnicama i na www.ddtickets.rs.

Promo



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija