• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.12.2016

13:48

NIKOL KIDMAN U STRAHU: Želela sam samo da ih izvade, mislila sam da će eksplodirati!

Showbiz

NIKOL KIDMAN U STRAHU: Želela sam samo da ih izvade, mislila sam da će eksplodirati!

Podeli vest

Iako je ispunila sebi dugogodišnju želju za većim grudima, vremenom se njeno ostvarenje sna pretvorilo u noćnu moru. Poznata glumica Nikol Kidman je morala da ukloni implante.

Nikol se uplašila mogućnosti da bi implanti mogli da eksplodiraju, pa bi se na taj način i ona otrovala zbog toksina koji se nalaze u njima, pa je odlučila da ih izvadi. 

Ona u svom telu ne želi da ima ništa toksično. Plastični hirurg, doktor Antoni Jon je izjavio da glumica i dalje izgleda božanstveno bez obzira na obim grudi. 

- Otkako je povećala grudi, bila je u strahu da će se implanti rasprsnuti i otrovati je. Koliko je bila upoznata sa svime, bila je uverena da će eksplodirati - tvrdi izvor. 

Nikol je počela da brine o tome nakon što je čitala o nekim slučajevima koji nisu imali sreće sa implantima, pa se tada jako uplašila. Ona ima veliki strah od smrti otkako joj je preminuo otac 2004. godine.

Reuters

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija