• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

01.01.2017

10:11

ROBI VILIJAMS MENJA ZANIMANJE: Neću više da budem pevač!?

Showbiz

ROBI VILIJAMS MENJA ZANIMANJE: Neću više da budem pevač!?

Podeli vest

Britanski pevač Robi Vilijms je spreman da promeni zanimanje. Naime, on je spreman da muziku ostavi sa strane i da se oproba u ulozi voditelja

Kako prenose svetski mediji, Robi je odlučio da zapostavi pevanje kako bi se posvetio voditeljstvu, a na to ga je nagovorila supruga Ejda Fild sa kojim bi vodio emisiju.

Ejda već ima svoje fanove zbog gostovanja u emisiji “Loose woman”, pa smatra da bi sa svojim suprugom napravili dobar šou i veliku gledanost, prenose svetski mediji.

ROBI VILIJAMS: Treba mi odmor od supruge i dece

Vilijams i dalje uživa u uspehu svog 11. albuma "The heavy entertainment show" i ne silazi sa top lista, ali već razmatra da bi mogao da se oproba u novoj ulozi - voditelja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija