• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

03.01.2017

09:49

USPEŠNI I BOGATI! Postali svetske zvezde, a nemaju ni završenu srednju školu!

Showbiz

USPEŠNI I BOGATI! Postali svetske zvezde, a nemaju ni završenu srednju školu!

Podeli vest

Oni su talentovani, lepi, besramno bogati i (barem prividno) srećni, ali nisu obrazovani. Pogledajte koje su zvezde stigle do vrha bez srednjoškolske diplome

Ketrin Zita Džouns

Jedna od najlepših glumica na svetu nije završila srednju školu. U 15. godini odustala je od školovanja, preselila se u London i posvetila se glumačkoj karijeri. Ketrin Zita Džouns (47) odmalena je nastupala u lokalnom pozorištu i znala je da je gluma ono čime će se baviti u životu. Ipak, nije u potpunosti odustala od obrazovanja, jer je upisala umetničku školu u Londonu, ali ostala je bez diplome srednje škole.

AP/Photo

Nikolas Kejdž

Kejdž (52)  je od srednje škole odustao sa 17 godina, kako bi mogao da se posveti glumačkoj karijeri. Godinu dana kasnije je već dobio prvu televizijsku ulogu.

AP/Photo

Robert De Niro

De Niro (73), kojeg većina pamti po ulozi u legendarnom "Kumu", živeo je u Njujorku i dva puta je upisivao privatne škole, ali ni jednom nije maturirao. Godine 1960. pred svoj 17. rođendan, Robert je odlučio da napusti školu.

Kameron Dijaz

Lepa Kameron (44) je u tinejdžerskim godinama bila uverena da će postati manekenka. I ona je u 17. godini odustala od školovanja, kako bi se posvetila modelingu. Upravo preko manekenstva je uspela da upliva i u holivudske vode gde se zadržala do danas.

Dru Barimor

Kada postanete zvezda još u dečijim godinama, visoko obrazovanje obično ne ide uz to. A s obzirom na to da se Dru (41) prvi put pojavila pred kamerama kada je imala 11 meseci, a sa 7 godina je već glumila u hit filmu "E.T", jasno je da joj nije bilo suđeno da završi visoke škole.

Beta

Džoni Dep

Džoni Dep (53) je odustao od škole jer je želeo da bude rok zvezda. Kada je imao 13 godina pridružio se lokalnom bendu. Iste godine je, navodno, izgubio nevinost sa grupi devojkom u autobusu za turneje. S 15 godina je definitivno odustao od škole. Proslavio se tek kasnije kada se na nagovor Nikolasa Kejdža oprobao kao glumac.

AP/Photo

Al Paćino

Ni Paćino (76) nije bio uzoran učenik. On je sa 17 godina odustao od škole, nakon što je pao na svakom predmetu osim na engleskom.

Kventin Tarantino

Tarantino (53) je sjajan primer kako nekome ko ima dara nije neophodna diploma da bi postao vrhunski stručnjak u svom poslu. Zanimljivo je da je on od škole odustao sa 16 godina, jer je smatrao da će više naučiti sam nego u školskoj klupi.

Princeza Dajana

Kada je upoznala princa Čarlsa radila je kao pomoćnica u jednom vrtiću jer nije bila dovoljno obrazovana da bi bila vaspitačica. Princeza i miljenica nacije Dajana nije uspela da položi ispite koje britanski učenici polažu sa 16 godina. Ona se tada odselila i nastavila je školovanje u Švajcarskoj, ali nikada nije dobila diplomu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija