• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.01.2017

21:18

(VIDEO) FANOVI GA ISMEVAJU Robi Vilijams dezinfikovao ruke nakon kontakta sa publikom!

Showbiz

(VIDEO) FANOVI GA ISMEVAJU Robi Vilijams dezinfikovao ruke nakon kontakta sa publikom!

Podeli vest

Engleski pevač Robi Vilijams napravio je veliki gaf na koncertu u Londonu kada se, nakon što se rukovao s obožavaocima iz publike, okrenuo leđima da bi što pre isprao ruke tekućim antiseptikom, što je snimio BBC

Nekadašnji član grupe Take That, nastupio je na koncertu u Vestminster Sentral Holu. Pošto je otpevao "Auld Lang Syne" približio se fanovima dodirnuvši neke od njih, a potom se brzo okrenuo na sceni i uz grimasu gađenja isprao ruke antiseptikom. 



Ali kako se vidi na snimku BBC-a, pevač se nije preterano trudio da to sakrije. U tvitu na engleskom muzičkom sajtu NME jedna je korisnica njegovu grimasu s isplaženim jezikom `nominovala` za "trenutak godine 2017.", a fanovi ga na društvenim mrežama ismevaju, iako neki veruju da je `zločesti dečko engleske muzičke scene` to uradio namerno kako bi ih zabavio. Usput, proizvođač antiseptika dobio je dobru i besplatnu reklamu.

Evo kako je na sve to reagovao Robi i šta je objavio na Instagramu.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
livia

pre 7 godina

Naravno da ce dezinfikovati ruke posle fizickog kontakta sa publikom! Kakvo crno ismejavanje!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija