• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Superžena/informer.rs

04.01.2017

09:56

NIKAD NIJE KASNO? Dženet Džekson u 50. godini prvi put postala majka

Showbiz

NIKAD NIJE KASNO? Dženet Džekson u 50. godini prvi put postala majka

Podeli vest

Čuvena pevačica Dženet Džekson i te kako ima razloga da slavi u Novoj 2017. godini!

Poznata pevačica se ostvarila kao majka u 50. godini i dobila dečaka kojeg je nazvala Eisa Al Mana.

 - Porođaj je protekao bez problema i ona trenutno odmara -  navodi se u saopštenju njenog PR tima.

Iako nije previše govorila o trudnoći niti se pojavljivala u javnosti Dženet je nekoliko puta uslikana sa svojim suprugom Visamom Al Manom, katarskim biznismenom za kog se udala 2012. godine.

Mnogi izvori su tokom njene trudnoće davali izjave za “Pipl“ navodeći da Dženet nije bila zavodoljna svojim izgledom, a jedan od razloga zbog kojih se nije pojavljivala u javnosti bila je i rizična trudnoća zbog njenih godina.

Da je jako želela da se ostvari kao majka svedoči i činjenica da je izjavila da će u slučaju da ne može prirodnim putem da dobije dete, razmisliti o usvajanju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija