• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

07.01.2017

08:42

(VIDEO) NAOMI O PINK PANTERIMA: Manekenka progovorila o traumatičnom iskustvu iz Pariza!

Showbiz

(VIDEO) NAOMI O PINK PANTERIMA: Manekenka progovorila o traumatičnom iskustvu iz Pariza!

Podeli vest

Samo tri meseca nakon što je banda Pink Panter opljačkala Kim Kardašijan u Parizu, oglasila se i Naomi Kembel koja kaže da je takođe doživela pljačku u ovom gradu, ali o tome nikada nije govorila

U emisiji Vendi Vilijams Naomi je ispričala za užasno iskustvo koje je doživela 2012. godine u Parizu kada je išla u posetu legendarnom dizajneru Azedinu Alaji.

Od trenutka kada je sela u auto na aerodromu znala je da nešto nije u redu – nije to bio vozač koji je uvek vozi i ovaj je držao otvoren prozor sve vreme što je Naomi bilo čudno jer je bio novembar i bilo je jako hladno. Kada je stigla do kuće poznatog dizajnera stvari su postale opasne.

- Grupa me je pratila od aerodroma. Napali su se. Otvorili su vrata i rekli – ‘Naomi Kembel, ubićemo te!’. Nisam izlazila u javnost sa tim. Nisam želela da se zna.

Srećom, ljudi koji su radili za kreatora su istrčali i brzo je uveli unutra.

- U tom trenutku morate da donesete odluku – da li ću dati tom tipu da mi odnese torbu sa sve pasošem unutra ili ću se boriti za nju. Moja odluka je bila da se borim, nisam mu dala da mi je otme. Saosećam se sa Kim. Nismo mi jedine, postoji još nekoliko ličnosti kojima se ovo dogodilo, ali njihova imena neću pominjati - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija