• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: klix.ba/informer.rs

07.01.2017

12:16

(FOTO) ZBOG HOMOFOBIČNIH IZJAVA: Čuvena voditeljka otkazala gostovanje pevačice!

Showbiz

(FOTO) ZBOG HOMOFOBIČNIH IZJAVA: Čuvena voditeljka otkazala gostovanje pevačice!

Podeli vest

Elen Dedženeris bila je potištena nakon što je u jučerašnjoj emisiji morala da otkaže gostovanje gospel pevačice Kim Barel zbog homofobičnih izjava

Voditeljka popularne američke tok šou emisije do sada ugostila brojne poznate ličnosti iz svih sfera javnog života.

Gosti predviđeni za jučerašnju emisiju bili su Farel Wilijams i gospel pevačica Barel, koja je trebalo da peva sa Farelom.

Međutim, Dedženeris je otkazala gostovanje Kim Barel zbog mise u kojoj je govorila o "izopačenom homoseksualnom duhu".

- Izgovorila je neke veoma ružne reči o homoseksualcima, tako da nisam mogla da dozvolim da sedi prekoputa mene - rekla je Elen.

 

A photo posted by Ellen (@theellenshow) on Jan 5, 2017 at 12:36pm PST

Tokom emisije, Vilijams je voditeljki pružio podršku.

- Jednostavno nije u redu. Živimo u 2017. godini u kojoj jednostavno nema mesta za bilo kakve predrasude. Ona je odlična pevačica, ali je potrebno da se, kao i ostali, navikne na svet pun različitosti i prihvati svaku od njih. Živimo u šarenolikom svetu koji funkcioniše po principima inkluzije i empatije. Drugačije ne može - rekao je Vilijams.

Elen je tada opisala sa kakvim se problemima susretala u životu kada je reč o njenoj seksualnoj orijentaciji.

- Doživela sam toliko neprijatnosti, ali me je sve to učinilo boljom i saosećajnijom osobom. Ne želim da se iko ikada susretne s mržnjom samo zbog toga što je drugačiji - rekla je Elen.

Kim Barel je snimak mise postavila na internet i rekla da se neće pravdati ni izvinjavati zbog svojih reči.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbin

pre 7 godina

A čudi me, da su jedini, koji imaju problem sa LGBT populacijom uvek i isključivo srbi, rusi i islamisti. Moderan svet, kao što je zapad, gde smo svi krenuli, nema te probleme. Ja vidim da svi žele tamo. Niko nije krenuo u Rusiju ili Modlaviju.

itizajlekler

pre 7 godina

Kao što reče Palma - da je Bog hteo stvorio bi Adama i Stevu a ne Adama i Evu.Sutra će, npr. pedofilčine da se pozovu na različitost - i šta ćemo onda?

Srbin

pre 7 godina

Uporediti homoseksualnost sa pedofilijom je degutantno. A Palma, jel'? našao si mi pametnu osobu, za citirati.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija