• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

11.01.2017

22:13

MIKI JEVREMOVIĆ NA REANIMACIJI! Lekari pevača održavaju u životu pomoću aparata!

Showbiz

MIKI JEVREMOVIĆ NA REANIMACIJI! Lekari pevača održavaju u životu pomoću aparata!

Podeli vest

Legendarni pop pevač Miki Jevremović 27. decembra prošle godine doživeo je težak moždani udar, a već nekoliko dana je u komi

Pevačevo zdravstveno stanje je u ovom trenutku veoma teško, što je potvrdio njegov mlađi brat Zoran Jevremović koji je dodao da lekari pevača održavaju u životu pomoću aparata i da je sve u Božjim rukama.

- Miki je u utorak bio na reanimaciji. Razgovarao sam sa lekarima i rekli su mi da je situacija, nažalost, izuzetno ozbiljna. Doživeo je jak moždani udar, sada mu se stanje zakomplikovalo, ima povišen krvni pritisak, a već nekoliko dana i visoku temperaturu - otkrio je Zoran za "Novosti.rs", koji je bio sa pevačem u trenutku kada mu je pozlilo.

Odmah nakon što mu je pozlilo, pevač je prevezen u polusvesnom stanju u Urgentni centar gde mu je ukazana pomoć, posle čega je prebačen na odeljenje intenzivne nege.


TATA, PROBUDI SE... Potresno pismo ćerke Mikija Jevremovića
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ČITATELJKA

pre 7 godina

Bilo bi interesantno saznati da li mu je Mirjana Marković uputila reči želje za ozdravljenje, jer je bio član JUL.

Sonja

pre 7 godina

Postovana CITATELJKO, Miki NIKADA nije bio clan JUL a....Kako imate srca da ovakvim trenucima za sve nas piste o takvim glupostima, i jos netacno!!!

Sima

pre 7 godina

Zaista nečuveno od "ČITATELJKA"! Gospodin Jevremović se bori za život, a ona sarkastično i zlurado komentariše nešto što je za mnoge prošlost

Lala iz Banata

pre 7 godina

Било би интересантно сазнати...у овом часу, да ли сте можда психијатријски случај....? Од Православља и Светосавља...сигуран сам 100% нисте...!!

ČITATELJKA

pre 7 godina

Pa Lalo iz Banata, nisam psihijatrijski slučaj. Ali sam se u svom radu godinama bavila onima koji su svojevrsni psihijatrijski slučajevi; svi oni su baš zbog i u ime odbrane pravoslavlja i svetosavlja radili to što su radili a ja o njihovom takvom radu pisala i publikovala stručne izveštaje, prevedene na svih pet svetskih jezika. Ne, ne šalim se!

Lala iz Banata

pre 7 godina

најискреније...Вас жалим....!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija