• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

12.01.2017

18:15

DRAMA RIJALITI ZVEZDE: Moj sin je bolestan zbog propusta lekara!

Showbiz

DRAMA RIJALITI ZVEZDE: Moj sin je bolestan zbog propusta lekara!

Podeli vest

Rijaliti zvezda Kejti Prajs u jednoj TV emisiji otkrila je da je njen četrnaestogodišnji sin Harvej bolestan zbog propusta lekara koji su vodili brigu o njegovom zdravstvenom stanju jer mu, kako sama kaže, nisu davali odgovarajuće lekove

Dečak je, inače, slep i ima redak genetski poremećaj, ali i autizam.

- Primetila sam da ne reaguje na promene na način na koji bi trebalo Doktor je samo rekao - on je slep. Nisu nam dali nikakve instrukcije. Ne mogu da tužim bolnicu jer mi je potrebna, on tamo provodi većinu svog vremena - požalila se Kejti koja, inače, ni danas ne može da zaboravi trenutak kada su joj doktori rekli da joj je sin slep.

Osim Harveja, Kejti ima još troje maloletne dece.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17